Divertisment

Photo by Steve Parsons - WPA Pool/Getty Images

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank vor deveni părinți. Anunțul de ultimă oră făcut de Palatul Buckingham

Vestea momentului în showbiz vine de la Palatul Buckingham, care a anunțat că Prințesa Eugenie și soțul ei, Jack Brooksbank vor deveni părinți pentru prima oară.

Cuplul, care s-a căsătorit în luna octombrie a anului 2018, urmează să devină părinți în primăvara anului 2021.

Potrivit Daily Mail, cei doi soți sunt încântați să devină părinți, potrivit comunicatului de presă transmis de Palatul Buckingham.

De asemenea, părinții lui Eugenie, Prințul Andrew și Sarah Ferguson, dar și cei ai lui Jack, sunt entuziasmați să devină bunici.

Acesta va fi primul nepot al Prințului Andrew și al Ducesei de York.

Prințesa Eugenie s-a căsătorit în urmă cu doi ani 

Eugenie, în vârstă de 28 de ani, fiica prinţului Andrew, al treilea copil al reginei Elizabeth II, şi a fostei lui soţii Sarah Ferguson, ducesă de York, s-a căsătorit în 2018 cu Jack Brooksbank, în vârstă de 32 de ani, la Castelul Windsor, scrie News.ro.

Rochia lui Eugenie, realizată la Londra de Peter Pilotto şi Christopher De Vos, a fost creată special pentru a dezvălui cicatricile lăsate de o operaţie pe care ea a suferit-o la vârsta de 12 ani, pentru a îi fi corectată scolioza. ”Am vrut ca rochia să îmi lase cicatricea la vedere pentru că am fost îngrozită atunci când a trebuit să mă operez, dar nu am avut încotro. Coloana mea ajunsese să fie curbată la 72 de grade, iar prognoza medicilor era că voi ajunge în scaunul cu rotile până la 30 de ani, dacă nu mă operez. Mult timp am fost complexată de această cicatrice, dar acum mă simt foarte sigură de mine și nu mi-e rușine că am suferit de această afecțiune”, a declarat Prințesa Eugenie.

Princess Eugenie Of York Marries Mr. Jack Brooksbank

Prinţesa a declarat în dimineaţa nunţii pentru ITV că a ales acest model în onoarea celor care au fost nevoiţi să treacă prin aceeaşi intervenţie.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri