printesa martha louise
Divertisment

Martha Louise a Norvegiei a facut o mare schimbare in ceea ce priveste folosirea titlului sau regal. Ea a fost de acord sa nu mai utilizeze titlul de "Printesa" in activitatile sale de afaceri.

Printesa Martha a Norvegiei renunta partial la titlul sau regal. Care este motivul

Martha Louise a Norvegiei a facut o mare schimbare in ceea ce priveste folosirea titlului sau regal. Ea a fost de acord sa nu mai utilizeze titlul de "Printesa" in activitatile sale de afaceri.

O figura atipica a Casei Regale, Martha a starnit multe controverse de-a lungul anilor si a fost acuzata ca-si foloseste statutul pentru castiguri antreprenoriale. Lumea s-a scandalizat si mai tare dupa ce aceasta s-a afisat cu un barbat care pretinde ca este shaman. Durek Verrett se autointituleaza "ghid spiritual si tamaduitor cu har" si un "saman de generatia a sasea" si spune ca poate "accesa atomul" si "reduce imbatranirea".

Decizia vine tocmai dupa turneul pe care aceasta l-a avut impreuna cu iubitul sau, care s-a numit "Printesa si Samanul".

Fiica Regelui Harald V si a Reginei Sonja a impartasit decizia pe Instagram, scriind: "In ultima vreme au fost foarte multe discutii legate de utilizarea titlului meu in scop comercial. Am spus inainte ca imi pare foarte rau pentru ca am folosit "Printesa" in titlul turneului meu si inca mai simt asta. A fost o greseala si am inteles ca este suparator faptul ca titlul de printesa este folosit in acest fel".

Astfel ca, dupa discutii cu familia sa, Martha a decis ca isi va folosi titlul regal doar atunci cand reprezinta Casa Regala.

"Consider ca este o solutie buna atunci cand exista o distinctie clara intre activitatile mele de afaceri si rolul de reprezentant al Casei Regale si am creat astfel spatiu pentru o mai mare libertate in activitatile mele de afaceri", a mai scris ea.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri