kate middleton printul william
Divertisment

Prințul George a fost prezentat lumii a doua zi de la naștere. / Foto: Getty Images

Prințul George de Cambridge a împlinit 7 ani. Ce fotografii au postat părinții lui, Ducesa Kate Middleton și Printul William

Două poze cu viitorul rege al Marii Britanii au fost publicate de Palatul Kensington pentru a marca a șaptea zi de naștere a micuțului.

Imaginile au fost realizate de mama sa, Ducesa Kate, la casa din Norfolk a familiei, unde George și frații săi și-au petrecut lunile de auto-carantină. Potrivit surselor regale, Prințul William și soția lui au planificat o mică petrecere care să marcheze aniversarea primului lor născut. Evenimentul va fi restrâns și va avea loc acasă.

Prințul George Alexander Louis de Cambridge s-a născut în aripa privată a spitalului St Mary's din Paddington, Londra, la 22.07.2013.

Și-a făcut debutul public pe treptele spitalului, o zi mai târziu, înfășurat într-un șal alb de lână merino, în brațele părinților săi.

Strănepotul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii va fi cel de-al 43-lea monarh dacă va călca pe urmele bunicului său, Prințul Charles de Wales, și apoi ale tatălui său, William.

Potrivit Vanity Fair, Ducii de Cambridge nu au vrut să știe sexul primului lor copil: "Perechea nu a aflat dacă va avea băiat sau fetiță decât în ziua nașterii, iar prietenii apropiați cuplului au susținut că William își dorea o surpriză".

Sursa care a dezvăluit aceste detalii a adăugat că Ducesa Kate a presimțit că va naște un băiat și și-a dorit enorm să îl numească Alexander.

Cu toate acestea, după nașterea moștenitorului tronului Marii Britanii, tânărul cuplu a decis că primul prenume să fie George, în cinstea regretatul tată al reginei, George al XI-lea, și bunicului George al V-lea. Alexander a devenit al doilea prenume al micuțului, și Louis al treilea.

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri