printul harry
Divertisment

In cadrul unei vizite la Oxford Children's Hospital, ducele de Sussex a purtat o discutie despre Archie, cu mama unei fetite in varsta de trei saptamani.

Printul Harry, declaratie emotionanta despre fiul sau. Ce a spus despre micutul Archie

Printul Harry a devenit tata de curand si este topit dupa micutul sau, de care este tare mandru.

"Ca orice tata, parinte, consideri ca bebelusul tau este absolut minunat", afirma el la scurt timp dupa ce Meghan Markle a adus pe lume primul copil al cuplului.

In cadrul unei vizite la Oxford Children's Hospital, ducele de Sussex a purtat o discutie despre Archie, cu mama unei fetite de numai trei saptamani.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

"Harry m-a intrebat daca am depasit perioada furtunoasa in care unii bebelusi sunt morocanosi. El a spus ca se obisnuieste cu copilul si cu modul in care Archie se potriveste in viata familiei. El a afirmat ca bebelusul se simte parte din familie si ca nu isi poate imagina viata fara fiul sau", a declarat femeia cu care fericitul tatic a vorbit, conform Hello Magazine.

In timpul vizitei emotionante, noul tatic a fost intampinat cu caldura de parinti si chiar a primit un ursulet de plus pentru fiul sau.

Meghan Markle si Printul Harry au devenit parinti pe data de 6 mai. In ciuda nasterii fiului sau, ducele de Sussex a continuat sa isi indeplineasca angajamentele regale.

Sursa foto: iStock/ Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri