meghan markle aniversare
Divertisment

Meghan Markle isi sarbatoreste ziua de nastere, iar cu acest prilej, Printul Harry i-a transmis un mesaj romantic iubitei sale sotii.

Printul Harry, mesaj romantic pentru ziua de nastere a lui Meghan Markle. Ce i-a transmis

Meghan Markle isi sarbatoreste ziua de nastere, iar cu acest prilej, Printul Harry i-a transmis un mesaj romantic iubitei sale sotii.

Cum deja stim, ducii de Sussex au impreuna un cont pe reteaua de socializare Instagram, pe care Harry l-a folosit, de aceasta data, pentru a-si face publica urarea.

Ducele a postat o fotografie a femeii care i-a daruit un copil si a scris: "La multi ani, uimitoarei mele sotii! Iti multumesc pentru ca mi te-ai alaturat in aceasta aventura. Cu dragoste, H.".

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Ducesa Meghan isi doreste sa celebreze cea de a 38-a aniversare acasa, in familie, conform surselor The Sun.

"Frogmore Cottage va gazdui o petrece pentru ziua de nastere a lui Meghan", a declarat o sursa pentru publicatia citata.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fosta actrita si Printul Harry s-au casatorit in mai 2018 si au devenit parinti un an mai tarziu, cand ducesa de Sussex l-a adus pe lume pe Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Sursa foto: iStock/ Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri