meghan markle printul harry
Divertisment

Printul Harry a lansat un atac impotriva unui tabloid britanic, acuzandu-i pe jurnalisti de "bullying" si "propaganda neobosita".

Printul Harry se teme pentru Meghan Markle. Ce le reproseaza jurnalistilor britanici

Printul Harry a lansat un atac impotriva presei britanice, acuzandu-i pe jurnalisti de "bullying" si "propaganda neobosita".

Intr-o lunga declaratie pe site-ul personal al ducilor de Sussex, Harry s-a referit la Printesa Diana si a spus ca "cea mai profunda teama" a lui este ca Meghan Markle va cadea victima "acelorasi forte puternice" cu care s-a confruntat mama sa.

"Din pacate, sotia mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic care porneste campanii impotriva unor persoane fara a se gandi la consecinte- o campanie care a escaladat in ultimul an, in timpul sarcinii sale si in timpul cresterii fiului nostru. (...) Am fost martor al suferintei ei private de prea mult timp", se arata in document.

Printul Harry si Meghan Markle au anuntat ca vor da in judecata un tabloid britanic acuzat ca ar fi editat si publicat in mod ilegal materiale despre ducesa.

Este vorba despre The Mail on Sunday, care se apara si spune ca: "Tabloidul este alaturi de povestea pe care a publicat-o si se va apara puternic in acest caz. Mai exact, negam categoric ca scrisoarea ducesei a fost editata in vreun fel care i-a schimbat sensul".

Urmareste Peroz.ro pe Instagram si Facebook.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri