cele mai bune poze 2019 meghan markle printul harry
Divertisment

Printul Harry si Meghan Markle, primele poze in cuplu dupa Megxit. Ipostaza in care au fost surprinsi cei doi

Printul Harry si Meghan Markle au fost fotografiati impreuna impreuna pentru prima data dupa ce au parasit Marea Britanie. Angajatii publicatiilor mondene i-au surprins in timp ce coborau dintr-un avion, in Canada, de Ziua Indragostitilor.

Imaginile obtinute in exclusivitate de DailyMail ii arata pe cei doi zambind, in timp ce isi cara propriile bagaje, dupa ce au aterizat in Canada dupa un zbor care a pornit din SUA.

Dupa ce au fost intens criticati pentru folosirea avioanelor private, cuplul a ales sa un zbor comercial de aceasta data. Mai mult decat atat, specialistii in moda sustenabila au observat ca Meghan a optat pentru o tinuta ecologica pentru calatoria din Canada.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ducesa, a purtat incaltaminte 125 de dolari de la Rothy's, o companie din San Francisco ce transforma sticlele reciclate in pantofi. Geanta lui Meghan, un model de 1.790 de dolari de la Prada Re-Nylon, este realizata din Econyl, un material care se poate recicla la nesfarsit. La randul sau, acesta se obtine din amestecarea deseurilor oceanice si a materialelor textile in tesaturi.

Bebelusul Archie nu i-a insotit pe cei doi, jurnalistii speculand ca micutul a ramas cu bona sa intr-una din ascunzatorile canadiene de 14 milioane de dolari in care vor locui parintii sai.

Ducele si Ducesa de Sussex si-au petrecut saptamana trecuta in SUA, unde au marcat o aparitie la summit-ul JP Morgan, unde Harry a tinut un discurs-cheie.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri