cum este alintat archie, fiul lui meghan markle si printul harry
Divertisment

Meghan Markle si Printul Harry se afla intr-o vizita oficiala in Africa de Sud, unde l-au luat si pe fiul lor, Archie. In ziua in care bebelusul a aparut in public, mama sa a dezvaluit, fara sa vrea, porecla pe care i-a pus-o.

Prințul Harry și Meghan Markle, proces împotriva unui fotograf. De ce îl cheama în judecată

Ducii de Sussex au lansat acțiuni legale în SUA, după ce un bărbat ar fi folosit drone pentru a surprinde imagini cu fiul lor, Archie.

O plângere depusă în Los Angeles arată că o persoană anonimă l-ar fi fotografiat pe micuț în timpul auto-carantinei.

Cuplul regal susține că a fost supus unei invaziuni a vieții private, iar avocatul lui Harry și Meghan, Michael Kump, specifică: "Fiecărui individ din California îi este garantat prin lege dreptul la confidențialitate în propria locuință. Dronele, elicopterele sau teleobiectivele nu pot înlătura acest drept."

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

"Ducele și Ducesa de Sussex intentează acest proces pentru a proteja dreptul fiului lor la viața privată. Ei vor să combată intruziunea fotografilor și să descopere, respectiv oprească pe cei care încearcă să profite prin acțiuni ilegale."

Conform documentelor depuse către instanță, Meghan și Harry sunt constant urmăriți de paparazzi, care i-au hărțuit până la domiciliul din Los Angeles, folosind elicoptere sau făcând găuri în gardul locunței lor americane.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?