printul harry si meghan markle (2)
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle / Foto: Profimedia

Prințul Harry și Meghan Markle rup tăcerea după controversele stârnite de poza lui Kate. Ce declarații a făcut purtătorul lor de cuvânt

Prințul Harry și Meghan Markle au rupt tăcerea despre controversele stârnite de fotografia editată de Kate Middleton, ei negând că au făcut vreun comentariu cu privire la acest subiect.

Potrivit Daily Mail, un purtător de cuvânt al fundației ducilor de Sussex a negat informațiile apărute în presă, potrivit Meghan Markle și prințul Harry ar fi comentat controversele iscate de fotografia publicată de Palatul Kensington.

Citește și: Prinţul Harry, o nouă înfrângere în instanţă. Justiţia din Marea Britanie consideră că decizia este una „justificată legal”

Într-un interviu pentru Newsweek, purtătorul de cuvânt a vorbit despre acest subiect, explicând „că sursa apropiată de prințul William, Harry și de soția lui nu are nicio legătură cu noi”.

În articolul publicat de Page Six, sursa respectivă a declarat că „Meghan Markle nu ar fi făcut niciodată o asemenea greșeală”, precizând de asemenea că aceasta „are ochi ageri și o atenție uriașă la detalii”.

„Această informație nu a venit de la noi. Cu respect pentru Page Six, nu am oferit noi o asemenea declarație”, a spus purtătorul de cuvânt.

Citește și: Kate Middleton, criticată de apropiați de-ai ducilor de Sussex după imaginea controversată: „Meghan n-ar fi făcut o asemenea greșeală”

În articolul respectiv, jurnaliștii de la Page Six au citat o sursă apropiată ducilor de Sussex, care a spus că „ei niciodată nu ar face o asemenea greșeală”. De asemenea, aceasta preciza că „ar fi fost anihilați dacă ar fi publicat o imagine de acest fel”.

„Dacă Harry și Meghan s-ar fi confruntat cu o asemenea problemă, ar fi fost anihilați. Nu se aplică aceleași reguli pentru ambele cupluri. Meghan nu ar fi făcut o asemenea greșeală, are ochi ageri și atenție la detalii”, mai nota sursa respectivă.

Kate Middleton și-a cerut scuze 

Duminică, Palatul Kensington a dat publicității o fotografie cu prințesa de Wales și copiii ei, aceasta fiind considerată prima imagine după operația abdominală suferită în luna ianuarie. Câteva ore mai târziu, însă, imaginea a fost retrasă de marile agenții, care au considerat că nu respectă standardele lor, fiind prea editată.

Luni, prințesa de Wales și-a cerut scuze pentru fotografie, explicând că ea a fost cea care a editat-o: „Ca mulți alți fotografi amatori, uneori experimentez și editarea. Îmi pare rău pentru orice confuzie creată”, a fost mesajul transmis pe Instagram.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri