meghan markle printul harry
Divertisment

In fiecare an, membrii familiei regala britanice sarbatoresc Craciunul la Sandringham House, una dintre resedintele familiei, si se intalnesc cu localnicii din Norfolk.

Printul Harry si Meghan Markle sfideaza decizia Reginei Elisabeta: "Nu are drepturi pe cuvantul regal!"

Palatul Buckingham le-a interzis Printului Harry si sotiei lui, Meghan Markle, sa-si mai foloseasca titlurile regale incepand cu luna martie. Ducele si Ducesa de Sussex insista ca nici guvernul, nici Regina insasi nu au "jurisdictie" sau drepturi in ceea ce priveste cuvantul "regal".

Ducele si Ducesa de Sussex au postat pe site-ul lor o declaratie extraordinara in care sustin ca Regina nu detine drepturi asupra cuvantului "regal", dupa ce au fost fortati sa renunte la brandul "Sussex Royal".

Harry si Meghan au specificat ca vor inceta sa foloseasca cuvantul in branding-ul lor, dar insista sa isi pastreze titlurile "Altete Regale", chiar daca nu vor sa le "foloseasca" in mod activ.

"Desi nu exista nicio jurisdictie pentru Monarhie sau Cabinet privind utilizarea cuvantului 'royal', Ducele si Ducesa de Sussex nu intentioneaza sa foloseasca formularea de 'Sussex Royal' sau vreo iteratie a cuvantului in niciun teritoriu atunci cand va avea loc tranzitia lor catre o viata normala, in primavara lui 2020".

Cei doi au dat de inteles ca reprezentantii Casei Regale ii trateaza diferit fata de ceilalti membri ai familiei.

"Desi exista precedent pentru alti membri titulari ai Familiei Regale sa caute un loc de munca in afara institutiei, pentru Ducele si Ducesa de Sussex a fost instituita o perioada de examinare de 12 luni."

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri