Royals attends Christmas Day Church service
Divertisment

Familia regală britanică, la slujba de Crăciun de la biserica St. Mary Magdalene, în Sandringham. Profimedia

Prințul și prințesa de Wales au publicat fotografia de Crăciun. În imagine apar copiii lor. „Ce surpriză! Ce familie frumoasă!”

Prințul și prințesa de Wales, William și Catherine, au transmis pe rețelele sociale un mesaj de Crăciun, însoțit de o fotografie alb-negru în care apar copiii lor.

În imaginea postată pe Instagram, prinţul George, prințesa Charlotte și prințul Louis stau pe o bancă și zâmbesc fotografului.

Sunt îmbrăcați toţi cu cămăşi albe, iar Charlotte, în vârstă de opt ani, poartă blugi, în timp ce George (10 ani) şi Louis (5 ani), pantaloni negri.

„Vă dorim tuturor un Crăciun fericit! W&C”, au transmis prinții de Wales.

„Ce familie minunată”, „Cele mai frumoase daruri pe care William și Catherine le-ar fi putut primi”, „Ce surpriză, ce fotografie frumoasă!”, au notat, la rândul lor, fanii în comentarii.

Autorul imaginii este fotograful Josh Shinner, născut în Yorkshire. El a mai imortalizat vedete precum Florence Pugh, Jodie Comer şi Sam Smith.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În cinci ore, fotografia a adunat peste 600.000 de like-uri pe Instagram.

De Crăciun, membrii familiei regale britanice au mers la slujba de la biserica din Sandringham.

Membrii Familiei Regale fac publice de obicei imagini festive oficiale care apar pe felicitările de Crăciun trimise prietenilor, familiei şi colegilor.

Anul trecut, Charles şi Camilla au ales o fotografie de când au participat la Braemar Royal Highland Gathering în acel septembrie, la doar câteva zile înainte ca mama lui, regina Elisabeta a II-a, să moară.

Prinţul şi prinţesa de Wales au optat pentru o fotografie cu ei mergând de mână cu copiii lor, într-o zi însorită de vară în Norfolk.

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri