familia regala britanica
Divertisment

Printul William a abordat un subiect sensibil, in cadrul unei discutii cu niste sportivi. Ducele de Cambridge a vorbit despre obiceiul britanicilor de a nu isi arata emotiile in momentele dificile. Surprinzator, el a discutat si despre pierderea mamei sale, Printesa Diana.

Printul William a discutat despre pierderea mamei sale, Printesa Diana. Ce a declarat

Printul William a abordat un subiect sensibil in cadrul unei discutii cu niste sportivi. Ducele de Cambridge a vorbit despre obiceiul britanicilor de a nu-si arata emotiile in momentele dificile si a adus in prim-plan pierderea mamei sale, Printesa Diana.

"Cred ca atunci cand suferi o pierdere la o varsta frageda, oricand de fapt, dar mai ales la o varsta frageda - pot sa rezonez indeaproape cu asta - simti o durere ca nicio alta. (...) Si tu stii ca in viata ta va fi foarte greu sa treci peste o durere mai rea decat asta. Dar, de asemenea, te aduce mai aproape de alti oameni care au suferit o pierdere. Deci, instanteneu, cand vorbiti cu cineva... veti vedea cateodata asta in ochii lor", a spus Will.

 

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

El a continuat prin a spune ca britanicilor, in special, le este greu sa isi exprime emotiile si sa vorbeasca despre durerea lor.

"Trebuie sa ne relaxam putin si sa vorbim despre emotii, pentru ca nu suntem roboti", a mai afirmat Ducele de Cambridge.

William si fratele sau, ducele Harry de Sussex, au mai vorbit despre modul in care s-au simtit la moartea mamei lor cand au lansat campania pentru sanatate mintala Heads Together, care incurajeaza oamenii sa vorbeasca deschis despre aceste probleme.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri