Royal Wedding - The Wedding Ceremony Takes Place Inside Westminster Abbey
Divertisment

Printul William a primit un nou titlu dupa plecarea lui Harry. Ce presupune noua sa pozitie

La scurt timp dupa ce printul Harry si Meghan Markle au renuntat la titlul de membri seniori ai Familiei Regale, William a primit o noua titulatura. Regina Elisabeta a II-a i-a oferit pozitia de Inalt Comisar al Adunarii Generale a Bisericii Scotiei.

Suverana Marii Britanii numeste in fiecare an pe cineva in aceasta pozitie. Inaltul Comisar al Adunarii Generale are rolul de a mentine relatie dintre stat si Biserica.

Se pare ca printul William nu va participa doar la intalniri, dar va tine discursuri atat la deschidere, cat si la final, impreuna cu indeplinirea altor atributii.

Numirea vine la doar o saptamana dupa ce Regina Elisabeta a anuntat ca printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, isi vor pierde titlurile de HRH.

Probabil ca ducii de Cambridge vor ocupa mai multe functii si pozitii regale in viitor. De asemenea, odata ce Harry si Meghan au decis sa se indeparteze de Familia Regala, este posibil ca alti membrii sa fie chemati pentru a acoperi toate indatoririle regale care trebuie indeplinite. Conform biografului regal Robert Lacey, regina se va baza in viitor mai mult pe printesele Beatrice si Eugenie.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri