salma hayek si sotul ei (1)
Divertisment

Salma Hayek și soțul ei, Francois-Henri Pinault / Foto: Profimedia-Instagram

Privirea dragostei. Salma Hayek, 15 ani de la nuntă și poze prețioase din arhiva familiei: "Felul în care se uită la tine"

Salma Hayek a umblat în arhiva foto a familiei și a scos unele dintre cele mai dragi amintiri, cele de la nunta ei cu omul de afaceri François-Henri Pinault, ce a avut loc în 2009.

S-au împlinit 15 ani de când superba Salma Hayek a fost mireasă. Nu a îmbrăcat doar o rochie la evenimentul din Paris, ci două, una mai frumoasă și mai scumpă ca cealaltă. Rochia-vedetă a costat nu mai puțin de 400.000 de dolari. Salma a îmbrăcat-o când a spus cel mai important "Da" în fața bărbatului iubit.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Salma Hayek, divă pe covorul roșu, femeie obișnuită în viața de zi cu zi. Pozată în ipostaze complet diferite în nici 24 de ore

Hayek a postat trei imagini de suflet. Prima o arată într-un corset decoltat, cu machiajul proaspăt făcut, gata să îmbrace rochia de mireasă. Deși avea deja 42 de ani la acel moment, Salma arăta ca o tânără de abia intrată în viață.

rochii de mireasa salma hayek
Rochiile de mireasă ale Salmei Hayek / Foto: Instagram Salma Hayek

În al doilea instantaneu sunt cele două ținute pe care le-a îmbrăcat în ziua cea mare, iar în cel de-al treilea este surprins momentul în care Francois-Henri îi pune verigheta pe deget și cei doi, fericiți și îndrăgostiți, se privesc cu multă iubire.

salma hayek nunta
Salma Hayek și Francois-Henri Pinault s-au căsătorit la Paris, în 2009 / Foto: Instagram Salma Hayek

"Nu există cuvinte care să exprime binecuvântarea de a-ți găsi sufletul pereche. Pentru toți aceia care l-ați găsit, nu-l luați niciodată ca pe un lucru garantat. Pentru aceia care nu l-ați găsit, nu vă dați bătuți", a scris bruneta în dreptul pozelor, adăugând și că ziua nunții a fost una dintre cele mai frumoase din viața ei.

Urările aniversare au curs, iar actrița Jessica Alba a punctat un lucru pe care mulți alții l-au observat: "Felul în care se uită la tine... Și tu la el".

Cine este soțul Salmei Hayek

salma hayek si sotul ei
Salma Hayek și soțul ei, Francois-Henri Pinault / Foto: Profimedia

Citește și: Salma Hayek își bea cafeaua în costum de baie cu decolteu abisal și pantofi cu tocuri amețitoare. O nouă poză care i-a dat gata pe fani

Actrița mexicană și miliardarul francez formează un cuplu din 2006. S-au căsătorit la Paris, în 2009. Au împreună o fiică, Valentina Paloma Pinault.

Francois-Henri este fiul omului de afaceri francez Francois Pinault, a cărui companie, Kering, a cumpărat Gucci și Yves Saint Laurent în anii '90. Din imperiul familiei mai fac parte Boucheron, Balenciaga și casa de modă britanică Alexander McQueen.

François-Henri a preluat de la tatăl său funcția de CEO al Kering în 2005 și deține și echipa de fotbal Stade Rennais FC.

Înainte de a o întâlni pe Salma, a fost căsătorit cu Dorothee Lepere, cu care are doi copii, Francois și Mathilde. Mai are, de asemenea, un copil cu supermodelul Linda Evangelista, Augustin.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri