74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals
Divertisment

Priyanka Chopra. Getty Images

Priyanka Chopra, de nerecunoscut într-o imagine de acum 21 de ani. Cum arăta la 17 ani viitoarea Miss World

Priyanka Chopra este aproape de nerecunoscut în cea mai recentă imagine pe care a postat-o pe Instagram. Este vorba despre o fotografie de acum 21 de ani, pe când era doar o adolescentă dornică să cucerească lumea. Avea 17 ani și se afla în India, chiar înainte de a cunoaște faima și a fi încoronată Miss World în anul 2000.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Au urmat apoi filmele la Bollywood, iar primul ei succes a fost „The Hero: Love Story of a Spy”, din 2003.

A devenit o stea în India, iar ulterior s-a mutat în SUA, unde a primit rolul din „Quantico”, producție difuzată între 2015 - 2018.

De asemenea, a apărut în 2017 în filmul Baywatch, și în 2019 în Isn't It Romantic.

Acum, actrița în vârstă de 38 de ani va apărea și în Matrix 4.

Priyanka Chopra este căsătorită de doi ani cu Nick Jonas, unul dintre membrii trupei The Jonas Brothers.

Imaginea publicată de actriță vine după ce într-un interviu recent a declarat că își dorește cât mai mulți copii cu Jonas (28 de ani).

Luna viitoare, Chopra își va lansa autobigrafia „Unfinished”. Iată ce a declarat pentru Sunday Times Culture: „Am scris despre vulnerabilitățile personale și despre ce m-a făcut să nu mă simt confortabil. Încă am emoții când mă gândesc că acestă carte va apărea în librării”. 

Cât despre perioada de carantină, actrița a declarat: „Am petrecut mai mult timp împreună, ceea ce a fost o binecuvântare. Pentru că amândoi avem cariere și este dificil să ai atât de mult timp la îndemână”.

Vezi și: Pheobe Dynevor din Bridgerton, de nerecunoscut într-un serial pentru adolescenți. Cum arăta actrița pe când avea doar 14 ani

 

Etichete: priyanka chopra

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri