val kilmer top gun
Divertisment

Puțini au avut ocazia să o admire. Cum arată Mercedes, fiica celebrului Val Kilmer

Cu fosta sa soție, Joanne Whalley, actorul Val Kilmer are doi copii: pe Mercedes, de 29 de ani, și pe Jack, de 25. Ambii vor să îi calce pe urme.

Potrivit Page Six, Mercedes Kilmer debutează într-un film de lung metraj alături de tatăl său. Paydirt spune povestea unui șerif pensionat, care urmărește un fost condamnat și se reunește cu vechia sa echipă pentru a reclama milioane de dolari furate anterior.

Mercedes o interpretează pe fiica șerifului, Jamie, o tânără avocată: "Povestea seamănă foarte mult cu viața noastră, deși nici tatăl meu, nici eu nu am reprezenta forțele de ordine dacă nu am fi actori", a glumit Kilmer.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Mama mea, actrița Joanne Whalley, nu m-a împins spre showbiz. Ambii părinți au rămas neutri când a venit vorba de carierele noastre. Nici nu ne-au susținut, nici nu ne-au încurajat. Pur și simplu s-a întâmplat ca și eu, și fratele meu, să cochetăm cu actoria."

Jack, mezinul familiei, va juca în noua dramă regizată de James Franco. Pretenders spune povestea unui periculos triunghi amoros dintre un fotograf, un regizor, cel mai bun prieten al său, și o actriță de care amândoi se îndrăgostesc.

Foto: Profimedia, Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri