ramona gabor
Divertisment

Ramona Gabor / Foto: Instagram

Ramona Gabor, vedeta unei prezentări de modă în Dubai. A defilat într-o rochie de prințesă, plină de perle și cristale

Ramona, sora mai mică a Ramonei Gabor, trăiește de ani buni în Dubai. Model și antreprenoare, după ce și-a deschis o afacere cu parfumuri, șatena a fost, zilele trecute, vedeta unei prezentări de modă a unui designer egiptean.

Mohamed Ismael și-a expus noua colecție în Dubai. Cunoscut pentru rochiile opulente, acesta a îmbrăcat-o pe Ramona Gabor în cea mai spectaculoasă ținută, fiind vedeta prezentării. Rochia amplă și strălucitoare, brodată cu perle și cristale Swarovski, este demnă de o nuntă în Emirate, fiind potrivită și pentru o mireasă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Ramona Gabor, despre nepoata sa, Irina Columbeanu, care trăiește de cinci ani în SUA: “Are o minte wow. E deșteapta familiei”

 

Ramona Gabor trăiește de 12 ani în Dubai

ramona gabor
Ramona Gabor, model într-o prezentare a unui designer egiptean / Foto: Instagram

Dacă Monica Gabor s-a mutat în SUA de ani buni, și sora ei, Ramona, trăiește de 12 ani în Dubai, acolo unde și-a deschis și o afacere cu parfumuri. "Sunt norocoasă. Mi-am construit o viață care să îmi permită să călătoresc aproape lunar. Îmi place să mă duc în Elveția, îmi place să mă duc în Bali", a spus Ramona, acum câteva luni, la "Teo Show", semn că mutarea din România i-a priit.

Citește și: Motivul pentru care Ramona Gabor își ține iubitul ascuns: „Am trecut prin tot felul de lucruri”

„Mi-a fost foarte greu aici, în România, când am început. Eu am ajuns să fiu persoană publică fără să vreau, prin prisma surorii mele și a relației cu Irinel. Am încercat să-mi cresc și eu oportunitățile, dacă tot s-a întâmplat. În schimb, mi-a fost destul de greu cu tot ce s-a scris. Au fost multe lucruri care m-au deranjat. Din acest motiv am și lucrat atât de mult la mine. Îmi păsa foarte mult de părerea altora. Foarte mult”, a mai povestit sora Monicăi Gabor.

Etichete: model , ramona gabor

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri