kate middleton
Divertisment

Cum e sa fii printesa in viata reala? Aceasta este intrebarea pe care o fetita i-a adresat-o lui Kate Middleton, in timpul unei vizite regale in Irlanda de Nord.

Raspunsul induiosator pe care l-a dat Kate Middleton unei fetite care a intrebat-o cum e sa fii printesa

Cum e sa fii printesa in viata reala? Aceasta este intrebarea pe care o fetita i-a adresat-o lui Kate Middleton, in timpul unei vizite regale in Irlanda de Nord.

Hannah era curioasa daca Ducesa Kate are o viata la fel de frumoasa precum printesele pe care le cunoaste ea din desenele animate.

Jurnalistul Valentine Low a postat pe Twitter un filmulet cu cele doua: "Aici este Kate spunandu-i lui Hannah ce ii place la a fi printesa".

Low a dezvaluit ca ducesa s-a oprit sa vorbeasca cu Hannah Ritchie cand a aflat ca fetita a scris o biografie despre ea.

In videoclipul postat, Kate Middleton ii explica micutei ca iubeste "sa cunosc copii speciali ca tine. Intalnesc o multime de oameni, este intr-adevar... grozav. Imi place sa lucrez cu tinerii. Toate lumea este atat de curajoasa si puternica in unele locuri in care ne intalnim. Ma bucur ca te-am cunoscut. Mult noroc cu biografia ta".

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu este prima data cand Ducesa de Cambridge este intrebata ce inseamna sa fii o printesa in viata reala. Daisy, o fetita din Norfolk, Anglia, a aflat de la sotia Printului William ca se simte foarte norocoasa pentru ca sotul ei are foarte mare grija de ea si ii ofera tot ce are nevoie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri