david beckham brooklyn beckham
Divertisment

Reacția lui David Beckham. Ce a scris după ce s-a aflat că fiul lui cel mare vrea să se însoare

În vârstă de 21 de ani, Brooklyn Bekcham s-a logodit recent cu iubita lui, actrița Nicola Peltz.

Cei doi au început o relație în octombrie anul trecut, pe care au oficializat-o în ianuarie. În luna martie, cu puțin timp înainte de declararea pandemiei, Brooklyn și Nicola s-au mutat împreună în New York.

Potrivit presei străine, tinerii ar planifica să investească 4 milioane de lire sterline în două nunți, care vor avea loc vara viitoare - câte una în fiecare parte a Atlanticului.

La scurt timp după publicarea veștii, David Beckham a postat despre logodna fiului său: "Felicitări acestor doi oameni frumoși. În timp ce încep o nouă călătorie captivantă împreună, suntem fericiți pentru ei", a scris pe contul său de Instagram.

Victoria a profitat, la rândul ei, de platforma de socializare, pentru a-și împărtăşi reacția. Fosta Posh Spice a postat un mesaj în numele ei, al soțului și al copiilor Romeo, Cruz și Harper.

„Cele mai interesante știri! Nu am putea fi mai fericiți că Brooklyn și Nicola se căsătoresc! Vă dorim atât de multă dragoste și o viaţă de fericire. Cu toții vă iubim atât de mult”, a scris Victoria.

Tatăl viitoarei mirese a lui Brooklyn Beckham este un miliardar american generos. Investitorul Nelson Peltz valorează 1,3 miliarde de lire sterline, are două avioane private și este un afacerist care a reușit pe cont prorpiu.

El a renunțat la universitate în 1962 și a construit o mică afacere de alimente congelate, care s-a transformat ulterior în cel mai mare distribuitor din nord-estul Bostonului. Apoi, a asamblat cea mai mare companie de ambalaje din lume, Triangle Industries, care a fost vandută în 1989 pentru suma aproximativă de 840 de milioane de dolari.

Fostul fotbalist David Beckham și soția sa, Victoria, sunt „dornici să contribuie” la costurile nunții întrucât și ei au o avere cumulată de 370 de milioane de lire și își pot permite să organizeze un astfel de eveniment de amploare.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri