Jennifer Lopez și Ben Affleck/ Profimedia
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck/ Profimedia

Reacția lui Jennifer Lopez când un grup de femei se uită la Ben Affleck: „Înapoi, nenorocitelor”

Jennifer Lopez a fost protagonista unui moment care s-a viralizat în mediul online. Actrița și-a arătat latura posesivă și a reacționat într-un mod hilar atunci când a surprins un grup de fane care se uitau după soțul ei. 

Incidentul a avut loc zilele trecute, în timp ce cuplul de la Hollywood părăsea un restaurant din Los Angeles. Cei doi se aflau în parcare, acolo unde au fost surprinși de un grup de femei, fane ale actorului Ben Affleck, care se uitau insistent la partenerul lui Jennifer Lopez

Citește și: Jennifer Lopez, strălucitoare la brațul soțului ei, într-o rochie transparentă, decupată pe picior. Cuplul serii la o gală în LA

Starul din „Batman”, în vârstă de 51 de ani, i-a deschis ușa soției sale, înainte de a ocoli vehiculul și de a se urca la volanul mașinii. În același timp, artista în vârstă de 54 de ani a auzit cum fanele aflate pe trotuar strigau numele soțului ei. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck/ Profimedia
Jennifer Lopez și Ben Affleck/ Profimedia

„Înapoi, nenorocitelor”, a exclamat Jennifer Lopez pe un ton glumeț, potrivit imaginilor publicate de DailyMail

Imaginile vin după ce, în urmă cu o lună, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost protagoniștii unor scene pline de tensiune. Paparazzii i-au fotografiat pe cei doi actori în timp ce purtau o discuție aprinsă, în mașină. 

Citește și: Jennifer Lopez, criză de gelozie după ce Ben Affleck s-a întâlnit cu fosta soție?! Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea i-a ajutat să depășească dramele din trecut!”

JLo se afla pe locul pasagerului, vizibil deranjată de discuție. Actrița avea părul prins într-un coc la spate și purta o pereche de cercei rotunzi, în timp ce soțul ei, Ben Affleck, se afla la volanul mașinii și gesticula agitat. 

Nu este clar ce a provocat discuția aprinsă dintre ei, însă cert e că aceștia păreau să aibă păreri contradictorii despre subiect. Jennifer, în vârstă de 53 de ani, a făcut câteva grimase și părea încordată, în timp ce îl asculta pe actorul din „Gone Girl”, în vârstă de 51 de ani, care avea o față serioasă și gesticula în timp ce oferea explicații. 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri