Kate Middleton și prințul William/ Foto: Youtube
Divertisment

Kate Middleton și prințul William/ Foto: Youtube

Reacția lui Kate Middleton când prințul William o atinge pe umăr în timpul unei emisiuni de Crăciun. Momentul a devenit viral

Kate Middleton și prințul William au fost protagoniștii unui moment stânjenitor, în cadrul unei emisiuni speciale de Crăciun realizate de BBC în 2019. Videoclipul a ieșit din nou la iveală și s-a viralizat, fanii regali fiind de-a dreptul uimiți de reacția prințesei de Wales. 

Este cunoscut faptul că membrii familiei regale au o conduită strictă atunci când sunt în public, iar gesturile de afecțiune făcute în fața oamenilor nu sunt acceptate. Cu toate acestea, în ultimii ani, prințul William și Kate Middleton s-au relaxat destul de mult, fiind astfel mult mai deschiși să-și arate dragostea în fața fanilor lor, indiferent de evenimentul la care participă. 

Citește și: I-a încurajat, în secret, să încalce protocolul. Gestul făcut de Regina Elisabeta pentru Kate și William

Totuși, în trecut, Kate era mult mai atentă la regulile impuse de familia regală și încerca pe cât posibil să nu atragă atenția prin gesturile tandre dintre ea și soțul ei. Nu putem spune același lucru și despre William, care uneori a întrecut limita, dovadă fiind imaginile din 2019, scoase la iveală de fani pe rețelele de socializare. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În acel an, Kate și William au participat la o emisiune de Crăciun, prezentată de Mary Berry, un chef britanic îndrăgit, și au fost protagoniștii unui moment stânjenitor. În imagini, William este văzut cum pune mâna pe umărul lui Kate, în timp ce vorbește cu Mary Berry şi voluntarii invitaţi la emisiunea de Crăciun. Deși a fost un gest mic, aparent nevinovat, Kate s-a tras imediat, vizibil deranjată.

Citește și: Secretul relației lui Kate Middleton cu prințul William. Regina Elisabeta și prințul Philip au fost „legați” de același lucru

Utilizatorii rețelelor de socializare au comentat imaginile devenite virale, considerând că prințesa de Wales părea foarte deranjată de gestul partenerului său. „Cred că a gâdilat-o pe umăr sau pe spate”, a comentat un internaut, în timp ce unii au lăudat cuplul regal pentru faptul că evită gesturile de afecţiune în timpul apariţiilor publice. 

„Îmi place cum interacționează, e profesional. Nu vreau să îi văd ținându-se de mână sau atingându-se pe spate. E ciudat, ca şi când eşti parte la un moment intim", a spus un alt utilizator.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri