Divertisment

Printii Harry si William au negat, intr-o declaratie comuna, zvonurile conform carora ruptura din familia regala l-ar fi determinat pe cel din urma sa aiba o atitudine sfidatoare la adresa fratelui sau.

Reactia Printului William dupa ce a fost acuzat ca a provocat criza din Familia Regala

Printii Harry si William au negat, intr-o declaratie comuna, zvonurile conform carora ruptura din familia regala l-ar fi determinat pe cel din urma sa aiba o atitudine sfidatoare la adresa fratelui sau.

„In ciuda negarii clare, o poveste falsa a aparut intr-o publicatie britanica astazi speculand despre relatia dintre ducele de Sussex si ducele de Cambridge. Pentru fratii care sunt preocupati in profunzime de problema sanatatii mintate, utilizarea unui limbaj care instiga este ofensator si are potential de a rani”, potrivit CNN.

Reactie vine dupa ce o sursa a publicatiei Times a sugerat ca Harry si Meghan s-au considerat indepartati de "atitudinea de intimidare a ducelui de Cambridge".

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

La finalul anului trecut, Printul Harry parea sa confirme racirea relatiilor dinte el si William. Fiul cel mic al Printesei Diana a declarat atunci ca el si fratele sau se afla acum "pe drumuri diferite", iar relatia lor are atat "zile bune si zile proaste". Comentariile veneau la un an dupa ce ducii de Sussex au iesit din asociatia de caritate comuna cu William si Kate.

Pe data de 13 ianuarie, la Palatul Kensington a avut loc intalnirea regalilor la care Kate Middleton nu a participat. Ducesa de Cambridge a fost fotografiata in timp ce parasea locatia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri