Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”

Weekendul trecut, ducii de Sussex au participat la un meci de polo în Florida, unde au fost în centrul atenției nu doar prin atingerile tandre, cât și prin reacțiile pe care le-au avut.

După ce Meghan Markle a avut reacție acidă atunci când o femeie s-a apropiat prea mult de soțul ei, prințul Harry a răbufnit atunci când a văzut-o pe soția sa când s-a pupat cu coechipierul său, Malcolm Borwick, chiar în fața lui. Reacția ducelui a devenit virală în mediul online, iar utilizatorii au interpretat-o imediat, unii criticând-o pe Meghan, alții luându-i apărarea, explicând că entuziasmul victoriei a făcut-o să-l pupe fără să își dea seama.

Citește și: Relația dintre prințul Harry și Meghan Markle s-a schimbat. Gesturile subtile i-au dat de gol: „Nu făceau asta înainte”

Incidentul a avut loc pe scenă, după ce prințul Harry și echipa lui Royal Salute Sentebale se bucurau de victoria de la meciul care a avut loc în Wellingon, Florida. Meghan s-a grăbit să-i felicite și s-a apropiat prea mult de Malcolm. Clipul video îl arată pe Harry destul de siderat de moment, doar că apoi râde cu Borwick de incidentul făcut de soția sa.

@czedits__fp__ 😭😭 #princeharry#meghanmarkle#sussexroyal#sussex_family#royal#harryandmeghan#dukeharry#duchessmeghan#dukeofsussexs#duchessofsussex#fyp#meghanandharry#dukeandduchess#royalcouple#meghanmarkleandprinceharry#princehenry#meghanmarklestyle#princeharryandmeghanmarkle#princeharryedit#meghanmarkleedit#fouryou ♬ původní zvuk - •sussex family•

Fanii regali au luat cu asalt secțiunea de comentarii, analizând în detaliu reacția ducelui: „Acea răsucire de umăr spune multe!”. De asemenea, altcineva, care pretinde că știe să citească pe buze, spune că Harry ar fi zis: „Hai, bro, nu cu soția mea!”.

Citește și: Reacție dură după mesajul transmis de Harry și Meghan Markle pentru Kate Middleton, bolnavă de cancer: Nu are nevoie de consolarea lor

Acesta nu a fost singurului moment stânjenitor pe care l-au avut ducii. După victoria prințului Harry, Meghan Markle i-a înmânat trofeul pe scenă, dar nu înainte de a-i spune unei femei îmbrăcate în alb, la fel ca ea, să se depărteze de soțul ei. Imaginile au ajuns virale imediat și mai mulți internauți au taxat comportamentul ducesei, caracterizând ceea ce a făcut ca fiind „penibil”.

„Toți par atât de stânjeniți”/ „Ce moment ciudat. Nu înțeleg ce a vrut să facă Meghan”/ „Gestul ei este groaznic”/ „Sunt curios ce a gândit cealaltă femeie”/ „Nu cred că Meghan a vrut să pară nepoliticoasă”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de utilizatori. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri