August Celebrity Social Network Photos!
Divertisment

Credit foto: Profimedia Images

Rebel Wilson, de nerecunoscut după ce a slăbit 40 de kilograme. Ce mănâncă acum și care sunt alimentele la care a renunțat

Vremurile în care Rebel Wilson era criticată pentru kilogramele în plus au apus. Actrița a slăbit mai bine de 40 de kilograme în ultimul an, iar acum a rupt tăcerea despre acest proces.

Actrița în vârstă de 40 de ani, care este cunoscută pentru rolul din ”Pitch Perfect”, a dezvăluit ce obișnuia să mănânce înainte de ”anul de sănătate”, dar și ce mănâncă acum.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

”Înainte mâncam, cel mai probabil, 3.000 de calorii pe zi și, pentru că erau carbohidrați, mi-era foame în continuare.”, a mărturisit actrița.

Citește și: Top 15 cele mai populare diete de slăbit în 2020. Care funcționează, potrivit experților

”Astfel, mi-am schimbat dieta cu una bogată în proteine, ceea ce a fost o adevărată provocare pentru mine, întrucât nu obișnuiam să mănânc carne. Acum consum pește, precum somon și piept de pui.”, a mai dezvăluit ea, precizând, de asemenea, că uneori mai trișează.

”Asta nu înseamnă că fiecare săptămână este una sănătoasă. Uneori aleg să trișez, însă per total încerc să păstrez o dietă echilibrată. Dacă am chef să mănânc un burger, îl cumpăr, însă mănânc doar jumătate din cât mâncam înainte.”, a mai adăugat ea.

Citește și: Filme cu Moș Crăciun. Cele mai frumoase producții în care cei mici se bucură de magia Crăciunului

Actrița s-a apucat și de sport

Transformarea suferită de actriță în ultima perioadă nu se datorează doar alimentației, ci și exercițiilor fizice pe care le face. Alături de antrenorul ei personal, Jono Castono, actrița se duce la sală cam de cinci ori pe săptămână. La începutul anului, Rebel Wilson a dezvăluit că vrea să înceapă un stil de viață sănătos și s-a ținut de cuvânt. Ea a renunțat la zahărul rafinat și la mâncarea de tip fast-food, iar rezultatele nu au întârziat să apară, reușind să slăbească mai bine de 40 de kilograme.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri