Regele Charles
Divertisment

Regele Charles / Profimedia Images

Regele Charles, schimb de replici cu prințul William pe seama degetelor „cârnat”. De ce le are umflate și roșii

Despre degetele „cârnat” ale regelui Charles s-a vorbit mult la scurt timp după moartea reginei Elisabeta a II-a, mulți fani arătându-se îngrijorați de starea lui de sănătate. Acum, însă, a ieșit la iveală un schimb de replici între el și prințul William pe seama acestui subiect.

Într-un teaser al unui documentar pentru BBC, regele Charles a glumit pe seama degetelor umflate și roșii pe care le are cu fiul lui cel mare, prințul William.

În cadrul videoclipului respectiv, prințul de Wales poate fi văzut în timp ce îl ajută pe tatăl lui să-și încheie capa în cadrul repetițiilor pentru ceremonia de încoronare.

„În ziua cea mare acest lucru nu va mai fi posibil”, îi spune William, în vârstă de 41 de ani, tatălui său.

Prințul William și Regele Charles/ Profimedia

Charles nu întârzie să reacționeze: „Nu, evident, dar tu nu ai degete cârnat ca mine”.

La scurt timp după moartea reginei Elisabeta a II-a, în septembrie 2022, regele Charles a fost în centrul atenției din cauza degetelor umflate și roșii, pe care unii le-au comparat cu niște cârnați.

De ce ar avea regele Charles degetele umflate și roșii

Un medic, însă, a dezvăluit că acestea ar putea să indice diferite probleme de sănătate, printre care retenție de apă sau, pur și simplu, ar putea să fie cauzate de vârsta înaintată.

Citește și: De ce nu a mers Kate Middleton în Scoția, alături de soțul ei, pentru a fi lângă regina Elisabeta a II-a. Cele două se admirau reciproc

”Edemul reprezintă umflarea diferitelor zone ale corpului, ca urmare a acumulării excesive de lichid la nivelul țesuturilor. În general, acesta poate fi observat la nivelul extremitatilor corpului reprezentate de membrele superioare și inferioare”, a declarat dr. Gareth Nye, potrivit Daily Star, explicând, de asemenea, că femeile sunt mai predispuse la această afecțiune.

Regele Charles / Profimedia
Regele Charles / Profimedia

Regele Charles, însă, a fost fotografiat având degetele umflate și roșii de multe ori de-a lungul timpului, în special după ce a călătorit ore în șir.

De asemenea, degetele umflate și roșii ar putea fi cauzate de artrită, o afecțiune care este frecvent întâlnită în rândul persoanelor care au peste 60 de ani ori de hipertensiune.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri