regina elisabeta bijuterii
Divertisment

Regina Elisabeta a II-a detine o colectie impresionanta de bijuterii, iar multe dintre ele sunt purtate de sotiile Printului William si Harry.

Regina Angliei, "in izolare nedeterminata" la Castelul Windsor. Cand si-ar putea relua activitatea suverana de 94 de ani

In contextul pandemiei de Coronavirus, Regina Eisabeta a II-a a Marii Britanii a decis sa ramana in izolare la Castelul Windsor. Toate angajamentele sale sunt amanate pana la disparitia virusului sau aparitia unui vaccin.

Pentru prima data in 27 de ani, Palatul Buckingham se va inchide, relateaza The Sunday Times. Aceasta perioada se va transforma in cea mai lunga absenta a Reginei de la indatoririle sale oficiale in cei 68 de ani de domnie.

Potrivit presei britanice, Elisabeta a II-a si-ar putea relua aparitiile publice oficiale cel mai devreme in toamna, daca se fac progrese stiintifice in legatura cu virusul COVID-19 sau daca scad considerabil numarul imbolnavirilor.

Regina locuieste in prezent la Castelul Windsor impreuna cu sotul ei, Printul Philip, care va implini 99 de ani luna viitoare.

regina elisabeta casatorie printul philip

O purtatoare de cuvant a Palatului Buckingham a declarat ca Majestatea Sa continua sa fie "ocupata". Regina are o audienta telefonica saptamanala cu premierul si primeste zilnic documentele guvernamentale prin posta.

Aceeasi sursa a declarat ca suverana respecta cu strictete sfaturile medicilor si va tine in permanenta legatura cu familia ei prin apeluri telefonice si video.

Ultima aparitie publica a Reginei Elisabeta a II-a a fost la slujba de la Ziua Commonwealth-ului de la Westminster Abbey in martie - care marcat, de asemenea, si ultimul angajament oficial al Printului Harry si al lui Meghan Markle ca membri ai Familiei Regale.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri