meghan markle si printul harry
Divertisment

A lucra cu persoane faimoase precum Printul Harry si Meghan Markle nu poate fi deloc usor. Sunt cunoscuti de toata lumea si tocmai de aceea, consilierii regali apeleaza la fel si fel de trucuri pentru a ii proteja.

Regina Elisabeta le interzice lui Harry si Meghan sa-si mai foloseasca titlurile regale

Ducele si Ducesa de Sussex trebuie sa renunte la eticheta "Sussex Royal" dupa ce au decis sa renunte la titlurile regale si asocierea cu Monarhia Britanica.

In urma discutiilor cu echipa sa de specialisti, Regina ar fi convenit ca cei doi nu mai au voie sa pastreze cuvantul "regal" in brandingul lor.

Harry si Meghan au cheltuit zeci de mii de lire pe un nou site web Sussex Royal, care sa completeze feedul extrem de popular de Instagram.

De asemenea, au cautat sa inregistreze "Sussex Royal" ca marca globala pentru o serie de proiecte si activitati, inclusiv imbracaminte, papetarie, carti si materiale didactice. Ei si-au propus sa deschida o noua organizatie caritabila: Sussex Royal, Fundatia Ducelui si Ducesei de Sussex.

In urma acestei decizii insa, ei trebuie sa se rebranduiasca. Situatia este una "complexa", insa detaliile de finete nu au fost omise de Majestatea Sa si echipa de specialisti in imagine.

Potrivit DailyMail, desi decizia Reginei a venit ca o lovitura, tanarul cuplu s-a conformat si a acceptat sa renunte la formularea "Sussex Royal" de-acum inainte.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri