regina elisabeta, meghan markle, printul harry
Divertisment

Regina Elisabeta a II-a / Foto: Profimedia

Regina Elisabeta găzduiește o petrecere de ziua fiicei prințului Harry. Micuța a fost botezată cu porecla din copilărie a suveranei

Anul acesta este unul foarte special pentru regina Elisabeta a II-a. Suverana britanică va marca oficial cel de-al 70-lea an de domnie. Mai mult, sunt deja planificate sărbători pe tot parcursul lui 2022, inclusiv prima zi de naștere a strănepoatei sale, Lilibet, fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle. 

Regina, deja cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, va fi de asemenea primul monarh britanic care va sărbători un Jubileu de Platină, fiind așteptate angajamente oficiale pentru a marca ocazia specială în decursul întregului an. Evenimentul va avea loc pe 4 iunie la Palatul Buckingham.

Citește și: Motivul pentru care Regina Elisabeta păstrează decorațiunile de Crăciun până în februarie. Explicația acesteia este emoționantă

Ducele și ducesa de Sussex vor sărbători, de asemenea, prima aniversare a fiicei lor în aceeași zi. Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut pe 4 iunie 2021 la Santa Barbara Cottage Hospital, cu numele ales în onoarea poreclei din copilărie a reginei Elisabeta a II-a, dar și cu prenumele prințesei Diana. Nu se știe încă dacă prințul Harry și Meghan vor călători în Marea Britanie pentru a participa la Jubileul de Platină, însă membrii familiei regale se vor reuni pentru a marca ocazia la parada Trooping the Colour, joi, 2 iunie. 

De asemenea, vineri, 3 iunie, va avea loc și o slujbă de Ziua Recunoștinței la Catedrala Sf. Paul, iar oamenii din toată țara se vor așeza împreună pentru Marele Prânz Jubiliar de duminică, 5 iunie, ultima zi a evenimentului.

Prințul Harry și Meghan Markle au publicat prima poză cu Lilibet în cel mai adorabil portret de familie

Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit o surpriză cu totul specială pentru fanii lor, cu câteva zile înainte de Crăciun. Ducii de Sussex au decis să o prezinte lumii întregi pe fiica lor, Lilibet Diana. Nu oricum, ci în felicitarea făcută cu ocazia sărbătorilor. Nu lipsește nici Archie, fiul lor cel mare, care a moștenit părul roșcat al tatălui său.

Citește și: Fotografie rară cu regina Elisabeta și prințesa Margaret din perioada adolescenței. Suverana britanică este de nerecunoscut

Harry, Meghan, Archie și Lilibet au oferit imaginea familiei perfecte. Fericiți să fie în această formulă extinsă de patru, aceștia s-au lăsat pe mâna fotografului profesionist Alexi Lubomirski, care a surprins un instantaneu de mare efect. Îmbrăcați în blugi, desculți (cu excepția lui Meghan), relaxați și zâmbitori, ducii de Sussex își țin copiii aproape, în timp ce par mai preocupați să-i distreze pe aceștia decât să privească obiectivul camerei foto.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fotograful ales de Harry și Meghan să le facă poza specială, pe care o vor avea mereu ca amintire, a împărtășit imaginea pe contul lui de Instagram, alături de un mesaj în care recunoaște cât este de norocos pentru că a fost ales pentru această misiune. Lubomirski nu este la primul proiect alături de duci. Pentru a realiza cadrul perfect, cu toții au colaborat în alegerea unui spațiu în care să se simtă cel mai confortabil și este, cel mai probabil, chiar pragul casei din California a familiei. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri