regina elisabeta blanuri
Divertisment

Desi in numeroase randuri, Regina Elisabeta a II-a a purtat blana naturala la evenimentele oficiale, incepand cu acest an, monarhul a decis sa opteze pentru blana sintetica.

Regina Elisabeta, schimbare majora in garderoba. Ce articole vestimentare renunta sa mai poarte

Desi in numeroase randuri Regina Elisabeta a II-a a purtat blana naturala la evenimentele oficiale, incepand cu acest an, monarhul a decis sa opteze pentru blana sintetica.

Dezvaluirea a fost facuta de designerul si consilierul personal al Reginei, Angela Kelly, in cartea sa despre relatia apropiata cu suverana, "The Other Side of The Coin: The Queen, The Dresser and the Wardrobe".

"Daca Majestatea Sa urmeaza sa participe la un eveniment pe vreme deosebit de rece, incepand din 2019 va fi utilizata blana sintetica pentru a ii tine de cald", a scris Kelly.

Nu se stie daca modificarea in garderoba reginei va include roba de stat a monarhului, care este realizata din blana de hermina si catifea.

De-a lungul anilor, familia regala britanica a fost criticata adesea pentru utilizarea blanurilor naturale. In 2013, Regina Elisabeta a II-a a fost indemnata de o organizatie care militeaza pentru drepturile animalelor sa se adapteze "la aceste vremuri mai luminate.

Urmareste Peroz.ro pe Instagram si Facebook.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri