regina elisabeta a doua a angliei
Divertisment

Regina Elisabeta are probleme de sănătate / Getty Images

Regulile stricte pe care angajații Reginei Elisabeta trebuie să le respecte când îi pregătesc baia

Regina Angliei are un număr mare de angajați - bucătari, șofer, menajere, majordomi și asistente personale. Ea le-a impus niște reguli stricte pe care trebuie să le respecte inclusiv când îi pregătesc baia.

Regina Elisabeta are o rutină foarte clară, pe care o respectă în fiecare dimineață. Este trezită nu de un ceas deșteptător, ci de un cimpoi care cântă în fața ferestrei dormitorului său. Odată ce se ridică, radio-ul suveranei este pornit, astfel încât să poată asculta postul BBC Radio 4, care transmite emisiunea politică John Humphrys Today.

Reginei i se servește o ceșcă proaspătă cu ceai de Earl Grey și câțiva dintre biscuiții preferați.

Potrivit corespondentului regal al Daily Mail, Brian Hoey, în timp ce regina se bucură de micul dejun, menajera sa îi pregătește baia și se asigură nu numai că apa nu este prea caldă sau prea rece, ci și că apa din cadă este suficientă.

"Menajera intră în baia alăturată dormitorului pentru a se asigura că apa are temperatura potrivită. Ea o testeză cu un termometru cu carcasă din lemn și nu umple cada cu mai mult de 17 centimetri de apă", potrivit lui Hoey.

Elisabeta a II-a are un anumit set de reguli și pentru băile pe care le face când călătoreșteîn Trenul Regal.

Reguli care trebuie respectate când Regina face baie în Trenul Regal

Royal Train este o metodă de transport preferata de Monarhia Britanică încă din 1840 și este folosită de actualii nobili pentru călătoriile din jurul Marii Britanii.

Trenul are dormitoare, loc de servit masă, precum și un birou și băi cu cadă.

Când regina Elisabeta este la bord, face baie la ora 7:30 fix și, în acel moment, operatorii sunt instruiți să conducă foarte atent.

Express a menționat că li se atrage atenția să evite denivelările, astfel încât suverana să se poată scălda în liniște.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri