jlo shakira super bowl 2020
Divertisment

Replica lui Jennifer Lopez dupa ce a fost criticata pentru show-ul provocator de la Super Bowl. Ce a declarat vedeta

Jennifer Lopez si Shakira au oferit un spectacol incendiar la Super Bowl Halftime Show. Desi momentul lor a fost apreciat de public, au existat si unele persoane care le-au criticat pe artiste fiindca ar fi purtat o vestimentatie provocatoare, iar miscarile lor ar fi fost "prea sexy". J. Lo le-a raspuns acestora:

"Cred ca este o adevarata imbecialitate. Amandoua suntem artisti respectabili, suntem mame si foarte constiente de ceea ce facem. Am avut un spectacol care cred ca a fost o celebrare a femei si a culturii noastre latine, care cred ca a fost discreta. Si acel grup mic de oameni care vor sa fie negativi cu privire la asta, nu este chiar ceva din care vreau sa fac parte, deoarece a fost o noapte uimitoare. Au iesit atat de multe lucruri frumoase. ", a spus artista.

Artista a spus ca este foarte mandra de performanta sa din pauza de la Super Bowl si ca a reusit sa transmita un mesaj special fetelor: "esti puternica, esti frumoasa. Totul este despre tine, fii mandra de asta".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?