Divertisment

Replica Reginei dupa anuntul surpriza facut de Harry si Meghan Markle. Care este momentul in care a inceput decaderea lor

Printul Harry si Meghan Markle au decis sa renunte la rangul de membrii "seniori" ai familiei regale britanice. Anuntul a fost facut prin intermediul unui comunicat, in care cei doi au au precizat ca vor sa devina "independenti din punct de vedere financiar".

Ducii de Sussex au mai mentionat faptul ca vor sa isi imparta timpul intre Marea Britanie si America de Nord, in timp ce vor continua sa isi onoreze datoria fata de suverana Marii Britanii.

Conform Itv, regina Elisabeta a II-a nu a fost informata despre decizia celor doi. Atat de grabit a fost "mesajul personal" al ducilor, incat nici macar Printii Charles si William nu au fost instiintati in prealabil.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

La scurt timp dupa comunicatul citat, Palatul Buckingham a dat o declaratie scurta, spunand ca "dicutiile" cu ducele si ducesa de Sussex se afla intr-o "faza incipienta" si ca este nevoie de timp pentru a "lucra" la "problemele complicate".

Cand a inceput decaderea ducilor de Sussex

Ducesa de Sussex este una dintre cele mai urmarite femei din lume. Fanii adora sa se inspire din tinutele uimitoare ale lui Meghan Markle, sa priveasca fotografiile adorabile ale micutului Archie si aparitiile la bratul sotului sau, cu care formeaza unul dintre cele mai iubite cupluri.

In timp ce proaspata mama s-a bucurat cativa ani de un sprijin coplesitor, in ultimele 12 luni, valul s-a intors impotriva ei.

Dupa bucuria provocata de anuntul logodnei si nunta ducilor de Sussex, care a fost parca desprinsa dintr-un basm, parea ca nimic nu le poate umbri fericirea. Inca o data, datorita evenimentului fastuos, Meghan si Harry se aflau pe copertile celor mai importante publicatii.

In luna iunie 2018, ducesa si Regina Elisabeta au avut parte de prima lor iesire oficiala impreuna, care a fost un succes. Parea ca se simt bine impreuna si au chicotit toata ziua. Ba chiar, la un moment dat, suverana a intervenit pe a ii dea o mana de ajutor lui Meghan.

In octombrie 2018, Meghan si Harry au anuntat ca vor deveni parinti. O luna mai tarziu, ei au decis sa se mute de la Palatul Kensington, unde locuiau impreuna cu William si Kate. Acesta este momentul in care lucrurile au inceput sa se schimbe. Surse regale au discutat cu tabloidele britanice, sustinand ca ducii de Sussex se muta din cauza tensiunilor existente intre ei si Printul William, respectiv Kate Middleton.

Conform altor zvonuri, Meghan ar fi facut-o pe Kate sa planga. Nu este clar ce anume a deteminat-o pe ducesa de Cambridge sa izbucneasca in lacrimi, dar The Daily Beast sustine ca de vina a fost o discutie despre rochia de domnisoara de onoare a fiicei sale, Printesa Charlotte. Se intampla la inceputul anului.

Alte surse au afirmat ca nu exista tensiuni intre Meghan si Kate, ci ca sotii lor nu se inteleg. "Kate si Meghan sunt foarte diferite si nu au multe in comun, dar au depun eforturi sa se inteleaga. Probleme sunt intre frati", declara o sursa pentru Vanity Fair in decembrie 2018.

La scurt timp dupa nunta ducilor de Sussex, trei ajutoare regale au demisionat. Tot in aceeasi perioada, secretara privata a celor doi a anuntat ca va demisiona dupa ce se naste bebelusul regal. Ea a lucrat pentru familia regala timp de 17 ani.

Nu a durat mult si Meghan a inceput sa resimta dupa valul de zvonuri aparute in presa, iar relatia cu ceilalti membrii ai familiei regale s-a racit. Prin urmare, printul Harry si sotia sa nu au fost invitati la sarbatorirea zilei de nastere a lui Kate, care a avut loc pe 9 ianuarie.

In aprilie 2019, despartirea dintre ducii de Cambridge si cei de Sussex a avut loc. Cei din urma s-au mutat in Frogmore Cottage, iar un nou scandal a aparut. Costul renovarii a fost discutat intens de fanii familiei regale, Meghan Markle fiind aspru criticata pentru sumele imense alocate amenajarii casei.

Noi critici au aparut dupa ce s-a aflat faptul ca perechea a utilizat mai multe zboruri private. Nu a durat mult si Printul Harry a lansat un atac impotriva presei britanice, acuzandu-i pe jurnalisti de "bullying" si "propaganda neobosita". 

"Din pacate, sotia mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic care porneste campanii impotriva unor persoane fara a se gandi la consecinte- o campanie care a escaladat in ultimul an, in timpul sarcinii sale si in timpul cresterii fiului nostru. (...) Am fost martor al suferintei ei private de prea mult timp", se arata in document.

In decembrie, cei doi au descis sa celebreze Craciunul in Canada, alaturi de Archie si Doria Ragland, mama ducesei. Decizia nu a fost privita cu ochi buni de catre Casa Regala, dovada ca Regina Elisabeta nu ii mai are la inima pe cei doi sta in eliminarea fotografiei cu ei din biroul sau.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri