Richard Gere și Alejandra Gere
Divertisment

Richard Gere și soția lui, Alejandra, la o gală în Marbella / Foto: Profimedia

Richard Gere și soția cu 33 de ani mai tânără, tandri pe covorul roșu al unei gale din Spania. Alejandra, de-a dreptul răvășitoare

Richard Gere și mai tânăra lui soție, Alejandra Silva, în vârstă de 39 de ani, au făcut furori pe covorul roșu al unei gale ce s-a ținut în Marbella, Spania, țara natală a partenerei actorului de 72 de ani. Căsătoriți din 2018, cei doi par mai uniți ca oricând și s-au arătat tandri și drăgăstoși la eveniment.

Alejandra a a fost vedeta serii și a strălucit într-o rochie galben aprins, lungă până în pământ. Nici soțul ei nu s-a lăsat mai prejos, Gere apărând într-un costum elegant, pe care l-a purtat cu papion. Diferența de vârstă de 33 de ani nu este un impediment pentru cei doi parteneri care au și doi copii împreună, iar gesturile pline de romantism nu au lipsit. 

Citește și: Nuntă sfârșită cum nu se poate mai rău: mirele și-a dat de gol soția, în fața tuturor, că l-a înșelat cu cumnatul lui. Imagini virale

Richard Gere și Alejandra Gere
Richard Gere și soția lui, Alejandra, tandri pe covorul roșu al unei gale din Marbella / Foto: Profimedia
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

În fața fotografilor strânși la evenimentul la care au participat și Antonio Banderas, iubita lui, dar și Andrea Bocelli și soția sa, Veronica, Alejandra a fost premiată pentru munca sa în favoarea celor nevoiași și a fost tare emoționată să-i aibă pe cei dragi alături. Pe covorul roșu a fost doar alături de Richard Gere, dar în sală a avut familia din Spania. Alejandra este publicistă și este implicată în activismul politic.

"Sunt foarte mândru de ea, a făcut o treabă minunată. Ea e foarte umilă, nu vrea să facă mare caz din asta. Nici nu a vrut să accepte acest premiu pentru că este pentru oamenii pe care-i ajută", a spus Gere în fața reporterilor.

Richard Gere și Alejandra Gere
Richard Gere și soția lui, Alejandra, tandri pe covorul roșu al unei gale din Marbella / Foto: Profimedia

Citește și: „Flirtul fals”. Ce ascund actorii care formează un cuplu în filme și se poartă ca îndrăgostiții și pe covorul roșu

Cei doi au pozat îmbrățișați, mereu umăr lângă umăr, s-au atins subtil și au mers de mână, ba chiar starul de la Hollywood și-a sărutat partenera pe obraz.

Richard Gere și Alejandra Silva sunt căsătoriți de patru ani și au doi copii

Richard Gere și Alejandra Silva sunt căsătoriți de mai bine de patru ani. Inițial, au avut o relație la distanță, împărțindu-și timpul între SUA și Spania. Acum, locuiesc în New York și au doi copii împreună.

Soții Gere mai au copii și din relațiile anterioare. Homer (22 de ani) este băiatul actorului din căsnicia cu Carey Lowell. Alejandra, fiica lui Ignacio Silva, fostul vicepreședinte de la Real Madrid, mai are un băiat de nouă ani, Albert.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?