Rihanna/ Profimedia
Divertisment

Rihanna/ Profimedia

Rihanna a dezvăluit motivul pentru care își arată burtica de gravidă la toate evenimentele: „Acum nu trebuie să o mai ascund”

Rihanna a dezvăluit motivul pentru care își arată burtica de gravidă obsesiv de la anunțul făcut alături de iubitul ei A$AP Rocky. Artista a oferit un interviu rar în timpul evenimentului Fenty Beauty Universe din Los Angeles, vineri seară.

Cântăreața în vârstă de 33 de ani susține că acum nu mai are motive să o ascundă, astfel că se bucură din plin de sarcina ei, scoțându-și burtica de gravidă la vedere cu fiecare ocazie. 

„De obicei, dacă burta este puțin mare, este o problemă. Acum nu mai trebuie să o ascund”, a declarat Rihanna. 

Rihanna/ Profimedia
Rihanna/ Profimedia

Citește și: O miliardară își permite orice! Cum arată haina extravagntă pe care Rihanna a dat aproape 10.000 de dolari

De asemenea, în timpul interviului, Rihanna a declarat că sarcina nu o va împiedica să scoată un nou album, însă acesta va ieși pe piață doar atunci când este sigură că este perfect. Artista a promis că merită așteptarea, spunând că fanii se pot aștepta la un „sunet complet diferit”. 

„Încă veți primi muzică de la mine. Lucrez mereu la muzică nouă. Doar pentru că nu am lansat un album de câțiva ani, nu înseamnă că nu am lucrat la el. Nu voi scoate muzică doar pentru oamenii au poftă de ea. O să fac să merite așteptarea. Pentru mine, este vorba despre atingerea excelenței. De aceea nu voi scoate niciodată un album de dragul lui sau nu voi face niciodată un film de dragul lui sau o colaborare de dragul ei. Trebuie să cred în asta”, a declarat Rihanna. 

Rihanna/ Profimedia
Rihanna/ Profimedia

Cum a reușit Rihanna să-și ascundă sarcina luni de zile

Rihanna, celebra cântăreață în vârstă de 33 de ani, trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, fiind însărcinată cu primul copil. Artista a dezvăluit că ea și iubitul ei, A$AP Rocky, vor deveni părinți prin intermediul unor imagini inedite în care și-a arătat burtica proeminentă.

Mândră că va deveni mămică pentru prima dată, cântăreața s-a lăsat fotografiată alături de iubitul ei, în fața casei lor din Harlem. Artista a purtat o jachetă Chanel, în valoare de 8.000 de dolari, ce i-a pus lăsat la vedere burtica proeminentă, semn că sarcina este deja avansată.

Vestea a făcut înconjurul lumii rapid, numeroase celebrități reacționând pe rețelele sociale, iar unele voci s-au întrebat cum a reușit aceasta să-și ascundă sarcina. Ei bine, răspunsul este simplu. În ultimele luni, artista a ales să poarte haine largi, pe care și le-a completat cu jachete oversized.

Citește și: Rihanna, protagonista unor noi imagini îndrăznețe. A îmbrăcat o salopetă croșetată din propria colecție și a pozat seducător

De asemenea, o apariție intens comentată de internauți a fost în urmă cu câteva luni, când Rihanna a fost prezentă la ceremonia de învestire a primului președinte al insulei Barbados devenite acum republică, după înlăturarea reginei Marii Britanii de la conducere. Atunci, ea a purtat o rochie largă, fără sutien,iar la un moment dat a ales să-și acopere burtica deja proeminentă cu mâinile.

Ulterior, atunci când a apărut în public, cântăreața a ales să poarte ținute completate de jachete supradimensionate. Spre exemplu, în urmă cu doar patru zile, câând a mers la cumpărături în New York, ea a ales să poarte un hanorac portocaliu, pe care l-a asortat cu o jachetă oversized în aceeași culoare. 

Altă dată, în schimb, artista a îmbrăcat o geacă lungă și foarte largă, din fâș, astfel că burtica ei proeminentă a putut trece neobservată. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?