Wetten Dass...? in Halle
Divertisment

Photo by Marco Prosch/Getty Images

Robbie Williams, la un pas de moarte în urma unei diete stricte: ”Am ajuns pe mâinile medicilor intoxicat cu mercur și arsenic!”

Robbie Williams a dezvăluit că a fost la un pas de moarte după ce s-a intoxicat cu mercur și arsenic, în urma unei diete stricte, ce se baza pe pește.

Cântărețul, în vârstă de 46 de ani, a mărturisit că a ajuns să se testeze doar pentru că soția lui, Ayda Field, în vârstă de 41 de ani, a insistat să meargă la doctor, salvându-i astfel viața.

Citește și: Secretul lui Robbie Williams: motivul pentru care e nevoit să poarte peruci

”Mâncam pește de două ori pe zi și am atins un nivel de mercur în organism uriaș, pe care doctorul nu-l mai întâlnise”, a mărturisit artistul.

Acesta a precizat, de asemenea, că a ajuns pe mâinile medicilor, doar pentru că soția sa a insistat să-și facă niște analize.

”Am fost testat pentru mercur pentru că soția mea e obsedată și își face tot felul de teste. Oricum, îi mulțumesc. Aș fi putut să mor intoxicat cu mercur și arsenic.”, a mai adăugat el, dezvăluind că a doua zi a adoptat o dietă bazată pe plante.

"The Sea Of Trees" Premiere - The 68th Annual Cannes Film Festival
CANNES, FRANCE - MAY 16: Robbie Williams and Ayda Field attend "The Sea Of Trees" Premiere during the 68th annual Cannes Film Festival on May 16, 2015 in Cannes, France. (Photo by Ian Gavan/Getty Images)

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, transformare radicală de look. Stilist: „Arată de parcă unul dintre copiii ei de șase ani a tuns-o”

Robbie și Ayda s-au căsătorit în 2010 și au două fiice, Theodora, de opt ani și Colette, de doi ani, precum și un fiu, Charlton, de șase ani. De asemenea, la începutul acestui an au devenit părinții unui al doilea băiețel, pe nume Beau, însă acesta a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat, aceeași care a purtat-o și pe Colette.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri