lady gaga
Divertisment

Lady Gaga a purtat o ținută antiglonț la ceremonia de învestire a președintelui Joe Biden. / Foto: Profimedia

Rochia pe care a purtat-o Lady Gaga la învestirea președintelui Joe Biden era una antiglonț: "Nimeni nu a știut"

Lady Gaga a vorbit cu cei de la Vogue UK despre câteva dintre ținutele purtate de-a lungul carierei. Printre preferatele ei se numără și rochia de la ceremonia de învestire a președintelui Biden, din ianuarie anul acesta.

Citește și: Lady Gaga și Jennifer Lopez, apariții spectaculoase la inagurarea lui Joe Biden. Cu ce ținute au impresionat

"Este una dintre piesele mele preferate din toate cele pe care le-am purtat. Nimeni nu știe, dar este o rochie antiglonț", a mărturisit Gaga în premieră. Superbă a fost și broșa imensă pe care artista a avut-o în piept la momentul în care a interpretat imnul național, un porumbel auriu cu o ramură de măslin în cioc, un simbol al păcii, idee pe care cântăreața a vrut să o transmită în fața întregii lumi. "A fost onoarea vieții mele", a spus Gaga despre momentul ei de la ceremonia învestirii celui de-al 46-lea președinte al SUA.

Citește și: Surpriza uriașă de care a avut parte Lady Gaga de ziua ei: „Când iubitul îți trimite toate florile din Roma!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri