Divertisment

Rosie Huntington-Whiteley, detalii despre sarcina. Cat s-a ingrasat iubita lui Jason Statham

Au trecut mai bine de doi ani de cand Rosie Huntington-Whiteley a devenit mama. Ea i-a dat nastere lui Jack Oscar in iunie 2017 si spune ca statutul de mama a facut-o sa aiba mai multa incredere in ea, dar si ca i-a luat multa vreme sa revina la silueta de dinainte de sarcina.

Recent, in cadrul unei discutii cu Ashley Graham, care este insarcinata cu primul sau copil, a vorbit despre cat s-a ingrasat in timpul sarcinii.

"Am luat aproximativ 25 de kilograme. Asculta, m-am bucurat. Am dat frau liber. Este o experienta noua, asa ca am fost ceva de genul "sa vedem cum evolueaza asta". Sase luni mai tarziu am fost "Ce? Este o nebunie", a spus ea.

A urmat o perioada in care i-a fost greu sa accepte schimbarile aduse trupului sau, dar apoi "practic am umblat dezbracata prin casa ultima luna. Asa ca la final, m-am simtit cu adevarat puternica, dar a fost nevoie de timp pentru a ajunge acolo".

Dupa ce a nascut, i-a fost destul de greu sa scape de kilogramele in plus.

"Ma uitam in oglinda si spuneam ca am 15-18 kilograme de slabit. Ma duceam la sala, dar nu scadeam in greutate si asta a fost umilitor pentru mine fiindca am avut o anumita silueta cea mai mare parte a vietii mele", a povestit Rosie Huntington.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri