Rosie Huntington-Whiteley
Divertisment

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley la plajă, fără Photoshop sau editări. Cum arată iubita lui Jason Statham

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham și-au petrecut ziua la plajă, împreună cu fiul lor, Jack. Angajații publicațiilor mondene au profitat de ocazia rară și i-au fotografiat pe cei trei.

Rosie și Jason nu postează pe rețelele de socializare imagini cu băiețelul lor de doi ani, Jack. De aceea, când ies în familie, paparazii încearcă să-i surprindă din cât mai multe unghiuri. Dacă Rosie poartă și costum de baie, interesul lor este cu atât mai crescut!

Recent, top-modelul a impresionat în negru, cu accesorii aurii, în timpul unei sesiuni de joacă alături de micuțul Jack. Ea a fost singura care s-a bucurat de razele soarelui, în timp ce Jason și băiețelul de doi ani s-au ferit de razele UV și s-au concentrat pe construitul de castele. 

Cei doi părinți au încercat să îi protejeze intimitatea micuțului. Totuși, din când în când, Rosie mai împărtășește imagini cu Jack pe rețelele de socializare.

Modelul în vârstă de 32 de ani a vorbit, în cadrul unui interviu pentru People, despre motivul pentru care evită să posteze constant fotografii cu băiețelul său.

"Vreau doar ca el să crească într-un mediu cât mai normal și să fie conștient de meseria părinților săi, dar când ei vin acasă, este timpul dedicat familiei. Lucrurile pe internet sunt pentru totdeauna. Jack și-ar putea dori când crește să devină medic, avocat sau arhitect și e posibil să nu vrea ca fața lui să fie peste tot pe internet... nu este vorba despre a face reclamă acelor momente private pentru noi", a spus Rosie.

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri