The 21st Annual Critics' Choice Awards - Arrivals
Divertisment

Rosie Huntington-Whiteley, Jason Statham. Getty Images

Rosie Huntington-Whiteley, partenera lui Jason Statham, imagini rare din viața de familie. Cât de simpatic e puștiul celor doi

Rosie Huntington-Whiteley este însărcinată și urmează curând să nască al doilea copil cu partenerul său, actorul Jason Statham. Recent, modelul de 34 de ani a oferit o privire rară asupra vieții ei de familie, în timpul unei vacanțe rurale în Regatul Unit, alături de fiul ei Jack, de 4 ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rosie a postat imagini inedite pe contul personal de Instagram, iar cu această ocazie le-a transmit fanilor un an nou fericit.

Rose a anunțat că așteaptă al doilea copil cu Jason Statham, în vârstă de 54 de ani, în august.

Rosie și Jason s-au logodit în 2016. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood, în ceea ce privește viața personală.

Rosie Huntington-Whiteley, despre cât s-a schimbat după prima sarcină

Anul trecut, Rosie Huntington-Whiteley a vorbit într-un interviu cu Elle UK  despre schimbările pe care le-a suferit corpul ei odată cu nașterea primului copil.

Supermodelul a mărturisti că se confruntă şi ea cu linii fine, în plus nu mai arată la fel ca înainte de a rămâne însărcinată. Deși aceasta și-a construit cariera pe lookul perfect, întrucât o siluetă impecabilă este necesară unui model de talia lui Rosie, aceasta este conștientă că odată cu înaintarea în vârstă apar și schimbări la nivelul pielii și al corpului. „Sunt ok cu asta. Cu siguranță mă cunosc și pe măsură ce îmbătrânesc voi alunga orice fel de idei despre cum ar trebui să fiu sau să arat”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri