Rumer Willis. Foto: Getty Images
Divertisment

Rumer Willis. Foto: Getty Images

Rumer Willis, imagini cu burtica proeminentă de graviduță. Fiica lui Bruce Willis nu renunță la sport nici în ultimul trimestru

Rumer Willis, actrița americană și fiica cea mare a actorilor de la Hollywood Bruce Willis și Demi Moore, nu renunță la sport nici măcar atunci când este însărcinată. Vedeta a fost surprinsă zilele trecute de fotoreporteri în timp ce părăsea o sala de fitness din Los Angeles. 

Fiica lui Demi Moore, în vârstă de 34 de ani, așteaptă primul ei copil împreună cu iubitul său, Derek Richard Thomas. Anunțul a fost făcut de actriță, în luna decembrie 2022, pe rețelele de socializare, printr-o postare cu mai multe fotografii cu burtica de gravidă. 

Rumer Willis/ Profimedia
Rumer Willis/ Profimedia

În prima poză, viitorul tată și-a înfășurat mâna în jurul taliei vedetei și i-a dat un sărut dulce pe burtică, în timp ce Willis zâmbea. De asemenea, ea și-a arătat cu mândrie burtica de gravidă în timp ce stătea lângă o fereastră într-o altă imagine. O fotografie în care apare un Thomas foarte emoționat a completat setul de imagini.

Citește și: Fata lui tata. Cât de mult seamănă Rumer cu Bruce Willis. Fiica starului din „Greu de ucis”, fotografiată în cei mai scurți pantaloni

Acum, la mai bine de două luni de la anunțul că este însărcinată, fiica lui Bruce Willis a fost surprinsă îmbrăcată într-0 salopetă mulată, neagră, care i-a scos în evidență burtica de gravidă. Actrița reușește să-și păstreze încă formele de invidiat, asta pentru că nu ratează nicio zi de antrenament, chiar dacă se pregătește să devină mamă. 

Rumer Willis/ Profimedia
Rumer Willis/ Profimedia

Imaginile vin la doar o săptămână de când familia lui Bruce Willis a dezvăluit că actorul a fost diagnosticat cu demență frontotemporală. 

În primăvara lui 2022, familia Willis-Moore a anunțat că Bruce suferă de afazie. 11 luni mai târziu, afecțiunea a progresat și s-a transformat în demență frontotemporală.

„Deși e dureros, este o ușurare că avem în sfârșit un diagnostic clar. Din păcate, provocările legate de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. El a vrut întotdeauna să își folosească vocea pentru a-i ajuta pe ceilalți și pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la problemele importante atât în viața publică, cât și în cea privată. Știm în inimile noastre că, dacă ar putea vorbi astăzi, ar dori să formeze o conexiune cu cei care se confruntă, de asemenea, cu această boală debilitantă și să vorbească despre modul în care afectează atât de multe persoane și familiile lor. Bruce s-a bucurat întotdeauna de viață și i-a ajutat pe toți cei ce pe care i-a cunoscut să facă la fel. Am fost atât de mișcați de dragostea pe care ați împărtășit-o cu toții pentru dragul nostru soț, tată și prieten în această perioadă dificilă. Compasiunea voastră continuă, înțelegerea și respectul ne vor permite să-l ajutăm pe Bruce să trăiască o viață cât mai plină posibil", a transmis familia în momentul în care a anunțat diagnosticul.

Citește și: Prima reacție a familiei lui Bruce Willis după ce actorul a primit diagnosticul de demență: „Deși e dureros, este o ușurare”

Demența frontotemporală (FTD) este o boala neurodegenerativă, înrudită cu boala Alzheimer. Persoanele cu această afecțiune pot avea probleme de memorie, modificări de comportament sau dificultăţi de vorbire sau de mişcare.

"În prezent, nu există niciun tratament pentru această boală, o realitate care sperăm să se schimbe în anii următori. Pe măsură ce starea lui Bruce progresează, sperăm că media se vor concentra pe scoaterea la lumină a acestei boli care necesită mult mai multă conştientizare şi cercetare", a subliniat familia Willis-Moore.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri