demi moore bruce willis
Divertisment

S-a aflat de ce isi petrece Bruce Willis carantina cu Demi Moore si nu cu actuala sotie. Care e motivul

De mai bine de o luna, Bruce Willis locuieste in Idaho, impreuna cu Demi Moore si cele trei fiice ale lor, chiar in casa in care a trait alaturi de fosta sotie pana la divort.

Multi fani s-au intrebat pe retelele de socializare de ce acest aranjament si cum de actorul nu sta cu actuala sotie in aceasta perioada de izolare.

Scout Willis, una dintre fiicele lui Bruce cu Demi, a dezvaluit misterul recent.

"Mama mea vitrega si surorile mele mai mici urmau sa locuiasca si ele cu noi" , a explicat ea. "Dar sora mea mai mica nu a stiut la ce pericol se expune daca se joaca cu ace hipodermice. A gasit unul in parc si a incercat sa-si intepe pantoful cu el, dar si-a intepat piciorul", a povestit fiica de 28 de ani a actorilor.

"Asa ca Emma a fost nevoita sa ramana in LA si sa astepte rezultatele de la spital. Tata apucase sa vina deja aici intr-o vizita si din cauza restrictiilor impuse la scurt timp din cauza pandemiei de coronavirus s-a ajuns la acest aranjament", a continuat ea.

Emma, actuala sotie a starului, si Bruce au impreuna doua fete, Mabel, 8 ani, si Evelyn, 5 ani.

Pentru a citi restul declaratiilor date de Scout si avantajele de a locui cu parintii ei in aceasta perioada, citeste continuarea articolului aici.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri