Irina Shayk / Getty Images
Divertisment

Irina Shayk / Getty Images

S-a împăcat cu Bradley Cooper, iar acum a făcut furori printre fani. Irina Shayk, răvășitoare în prezentarea de modă a Rihannei

Irina Shayk, supermodelul în vârstă de 36 de ani, se numără printre celebritățile alese de Rihanna să facă parte din prezentarea de modă a celei mai noi colecții Savage X Fenty Vol.4. În imaginile lansate de curând, aceasta a fost în centrul atenției, fiind o apariție de invidiat și, în plus, acestea vin la câteva zile de când s-a aflat că s-a împăcat cu Bradley Cooper.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Evenimentul a fost filmat la începutul acestei luni în Simi Valley, California, Statele Unite ale Americii, dar a fost lansat abia marți seară. Evident, Irina Shayk s-a făcut remarcată, căci aceasta a purtat un corset, o pereche de bikini și o fustă scurtă, transparentă, prin care i se puteau întrezări formele perfecte.

Citește și: Bradley Cooper și Irina Shayk formează din nou un cuplu, la trei ani de când s-au despărțit. Își doresc foarte mult încă un copil

Totodată, supermodelul și-a completat ținuta cu bijuterii supradimensionate și cu niște sandale cu tocuri înalte. Machiajul, în schimb, a pus accent pe ochi, iar părul a fost întins și puțin tapat.

Irina Shayk și Bradley Cooper sunt din nou împreună 

Bradley Cooper și Irina Shayk sunt din nou un cuplu, potrivit Daily Mail. O confirmă cele mai noi imagini surprinse luni, în New York, cu cele două staruri care au făcut schimb de gesturi tandre. Îmbrăcați în ținute casual sport, actorul și modelul rus păreau foarte relaxați și fericiți.

Tot mai multe zvonuri legate de cei doi au apărut de Halloween când au ieșit împreună la colindat alături de fiica lor Lea, în vârstă de cinci ani.

Citește și: Irina Shayk a făcut furori pe stradă în Milano. A întors toate privirile într-o rochie mini ce i-a subliniat corpul de supermodel

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?