printul william printul harry kate middleton meghan markle
Divertisment

S-a spus că au o relație tensionată. Ce mesaj i-au scris Kate Middleton și Prințul William lui Meghan Markle, de ziua ei

Meghan Markle, Ducesa de Sussex și soția Prințului Harry, a împlinit 39 de ani. Fosta vedetă de serial a primit o mulțime de urări, inclusiv de la cumnații ei, Ducii de Cambridge.

"Îi urăm un călduros la mulți ani Ducesei de Sussex, pe care o sărbătorim astăzi!", au scris ei în descrierea unei imagini cu Meghan Markle interacționând cu o fetiță.

Urarea a fost transmisă de Kate și William prin intermediul contului lor oficial de Instagram, care are peste 12 milioane de urmăritori.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mesajul a venit la scurt timp de la lansarea unei cărți controversate despre Meghan Markle și Prințul Harry, "Finding Freedom", care a scos la iveală mai multe secrete despre relația lor.

Printre altele, autorii Omid Scobie și Carolyn Durand au dezvăluit că William nu ar fi fost foarte primitor când Meghan s-a alăturat familiei. Cei doi susțin că el l-a încurajat pe Harry să „nu se grăbească, să aștepte să o cunoască și să nu se lase orbit de pasiune sau dorință”.

De la căsătoria Ducilor de Sussex, s-a scris că fiul cel mare al Dianei nu are o părere bună despre cumnata sa și că, împreună cu soția lui, a evitat să interacționeze cu ea, contribuind la dorința lui Meghan de a părăsi Marea Britanie împreună cu Harry.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri