brad pitt jennifer aniston
Divertisment

S-a vândut vila în care s-au iubit Jennifer Aniston și Brad Pitt. Cum arată imobilul de 32 de milioane de dolari

Vila din Los Angeles în care au locuit Jennifer Aniston și Brad Pitt a fost vândută cu 32,5 milioane de dolari. Actorii au cumpărat casa în 2001 și au locuit mai puțin de doi ani în ea.

Vila cu cinci dormitoare este așezată pe o proprietate de peste 12.000 de metri pătrați și a fost construită în anii '30 după proiectul arhitectului Wallace Neff pentru Fredric March și soția sa, Florence Eldridge - ambii actori.

Căminul celor doi foști parteneri a fost pus la vânzare la 56 de milioane de dolari și listat la 44,5 milioane de dolari. A fost cumpărat în 2005 și rescos la vânzare, ajungând acum să valoreze 32 de milioane de dolari

Conacul ar avea o bucătărie contemporană, două baruri, o sală de cinema, cinci dormitoare și 13 băi. În aer liber, Brad și Jennifer ar fi proiectat o peluză îngrijită, piscină, teren de tenis și un pavilion destinat special oaspeților.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri