Divertisment

Sursă foto: Getty images

S-au împăcat sau nu Ben Affleck şi Jlo? O teorie dezvăluie adevărul din spatele cuplului "Bennifer": "Este o aiureală totală"

Zvonurile despre o posibilă împăcare între Jennifer Lopez și Ben Affleck au șocat o lume întreagă.

Însă zilele trecute, gazda unui radio australian, Em Rusciano, a împărtășit o teorie despre așa-zisul nou cuplu, conform căreia "provestea de dragoste" ar fi o mișcare de PR. Spusele acesteia se bazează pe informațiile primite de la o "sursă din interior", care ar fi știut, de fapt, adevărul.

Tânăra de 42 de ani, care recunoaște că este „obsedată” de cuplul "Bennifer", a declarat pe podcast-ul său "Emsolation" că a fost contactată de unul dintre ascultătorii ei cu privire la fotografiile recente ale lui Jlo și Affleck, care s-au bucurat împreună de o călătorie romantică în Montana. Citind mesajul primit pe Instagram, Em a spus: „Am o legătură de familie foarte strânsă cu cineva din viața lui J.Lo. Râdem mult de această poveste și suntem atât de șocați oamenii cred totul. Este o aiureala totală"

Citeşte şi: Cuplul „Bennifer” revine. Ben Affleck și Jennifer Lopez au petrecut împreună câteva zile în Montana. Alex Rodriguez, șocat

Conform sursei din interior, această nouă relație este un mod de a arata Jennifer Lopez încă este atrăgătoare și dorită de bărbați, după ce fostul ei logodnic, A-Rod, i-ar fi fost infidel.

"Imaginea lui Ben este puțin zdruncinată, iar Jlo se simte respinsă. Așa noua povestea decurge așa: Ea încă este atrăgătoare, iar el încă poate obține femeia dorită", a afirmat sursa.

Ben, în vârstă de 48 de ani, și Jlo, în vârstă de 51 de ani, au fost văzuți petrecând timp împreună în numeroase ocazii, la scurt timp după ce artista a rupt logodna cu Alex Rodriguez. Imaginile surprinse cu cei doi au iscat o serie de zvonuri despre o posibilă împăcare, după ce Ben și Jennifer au fost logodiți în 2002, logodnă ce s-a sfârșit într-o manieră amicală în 2004.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck

Citeşte şi: Cum a recucerit-o Ben Affleck pe Jennifer Lopez, la 18 ani de când au rupt logodna. Tatonările au început cu luni în urmă

Cele mai recente fotografii cu aceștia au fost surprinse în timpul escapadei lor la o stațiune de lux din Montana, unde Affleck ar deține o cabană. Perechea a petrecut „aproximativ o săptămână” împreună la stațiune și „au fost singuri” în timpul șederii lor. "Au sosit înapoi în LA sâmbătă", au dezvăluit câteva surse pentru E!

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri