Salma Hayek, imagini de la nunta lui Marc Anthony
Divertisment

Salma Hayek, imagini de la nunta lui Marc Anthony / Getty Images

Salma Hayek, imagini de la nunta lui Marc Anthony cu Nadia Ferreira. Fanii, reacții dure din cauza diferenței de vârstă dintre miri

A trecut mai bine de o săptămână de zile de când Marc Anthony, fostul soț al lui Jennifer Lopez, s-a căsătorit cu Nadia Ferreira, fostă Miss Paraguay, iar acum Salma Hayek, care s-a numărat printre invitați a făcut publice imagini de la evenimentul grandios.

Imaginile de la nunta celor doi au făcut înconjurul lumii, iar acum actrița Salma Hayek a făcut publice fotografii surprinse în timpul evenimentului.

În cadrul acestora, actrița mexicană poate fi văzută în timp ce stă alături de Nadia Ferreira, care poartă rochia spectaculoasă ce a fost realizată de Galia Lahav.

În alte imagini, soția lui Francois-Henri Pinault apare dansând cu Daddy Yankee, Cruz Beckham și Maluma.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Marc Anthony s-a logodit cu Miss Paraguay. Nadia Ferreira e cu 30 de ani mai tânără decât cântăreț și e absolut superbă

”Amintiri minunate de la sfârșitul săptămânii trecute, de la nunta modelului Nadia Ferreira și a lui Marc Anthony”,  a scris ea în dreptul fotografiilor. 

De asemenea, într-o altă fotografie, fanii au putut să o admire pe celebra actriță în vârstă de 55 de ani în toată splendoarea, căci a ales să poarte o rochie superbă, cu un decolteu imposibil de ignorat. 

În același timp, însă, mulți dintre internauți au criticat dur relația dintre cei doi, din cauza diferenței de vârstă.

”Un copil care s-a căsătorit cu un bărbat bătrân. Trebuie să se oprească. Sau pur și simplu îi place? Să vedem cât va dura, îi urez noroc!”, ”Ah, da, un copil de 23 de ani căsătorindu-se cu un bărbat de 54 de ani. Povestea de iubire clasică, pe care o voi vedea în filme în curând!”, ”Ce sfaturi i-ai oferit Nadiei?”, ”E cutremurător să vezi că un bărbat de 54 de ani se căsătorește cu o tânără de 23”, au fost câteva dintre mesajele. 

Marc Anthony este la a patra căsnicie

Marc Anthony, fostul soț al lui Jennifer Lopez, s-a căsătorit pentru a patra oară, după o logodnă de opt luni, notează Hola! și Daily Mail. Aleasa inimii sale este Nadia Ferreira, în vârstă de 23 de ani. Nunta a avut loc la Miami.

Muzicianul în vârstă de 54 de ani și fosta Miss Universe Paraguay au strălucit la ceremonia elegantă, plină de staruri, de la Muzeul de Artă Perez din Miami.

Citește și: Jennifer Lopez a renăscut după logodna cu Ben Affleck. Artista, electrizantă la 52 de ani, într-o rochie cu șliț adânc

La nuntă nu au venit gemenii pe care artistul îi are cu Jennifer Lopez, Emme și Max (14 ani).

Primarul din Miami, Francis X. Suarez, a oficializat relația celor doi.

La petrecere, printre inivitați s-au numărat Maluma, David Beckham și Romeo Santos, Salma Hayek, Lin Manuel Miranda și Luis Fonsi.

Citește și: Cum arată Gabriela Spanic la 48 de ani. Actrița de telenovele, siluetă impecabilă, la 30 de ani de când a participat la Miss Venezuela

Mireasa a purtat o rochie semnată Galia Lahav, cu un „design cu fler romantic, cu detalii frumoase din dantelă și o trenă lungă și voluminoasă”, potrivit Hola!.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri