salma hayek
Divertisment

Salma Hayek, strălucitoare la premiera "The Eternals" / Foto: Profimedia

Salma Hayek, perfectă în costum de baie, la 55 de ani. Actrița a adunat peste un milion de aprecieri după ce și-a etalat formele

Salma Hayek, celebra actriță în vârstă de 55 de ani, a ales să intre în Anul Nou într-un costum de baie minuscul, cu imprimeu leopard și continuă șirul imaginilor inedite pe rețelele sociale.

Vârsta este doar un număr pentru Salma Hayek și dovedește acest lucru cu fiecare postare de pe rețelele sociale. Iar actrița a început anul în forță, în ținute care mai de care mai inedite și nu ratează nicio ocazie pentru a-și impresiona fanii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În cele mai recente imagini postate pe rețelele sociale, actrița apare în apă, într-un costum de baie format din două piese, ce-i subliniază trupul perfect.

”Frumoasă ca întotdeauna!”, ”Cea mai frumoasă!”, ”Arăți perfect!”, au fost comentariile lăsate de internauți.

Totodată imaginile inedite au adunat și peste un milion de aprecieri.

Salma Hayek neagă orice operație estetică la nivelul bustului

Dacă în prima zi a anului s-a pozat într-un costum de baie negru, cu spatele gol, în timp ce explora o zonă stâncoasă, iată că acum a preferat relaxarea de la piscină. A ales pentru asta o cafea bună și un costum de baie cu imprimeu leopard și un decolteu adânc în V.

Într-o discuție în cadrul emisiunii „Red Table Talk”, cu actrița Jada Pinkett Smith, Salma a vorbit despre speculațiile care s-au făcut de-a lungul anilor în legătură cu faptul că ar fi apelat la bisturiu pentru operații de mărire a sânilor. Hayek a clarificat că nu s-a întâmplat așa ceva, pur și simplu a fost reacția corpului ei la sarcină, apoi la menopauză.

"Rocco And His Brothers" Premiere - The 68th Annual Cannes Film Festival
CANNES, FRANCE - MAY 17: Actress Salma Hayek attends the Premiere of "Rocco And His Brothers" during the 68th annual Cannes Film Festival on May 17, 2015 in Cannes, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images,,)

Citește și: Salma Hayek, la 54 de ani: Nu mi-e rușine de pozele în bikini de pe Instagram

„Nu-i învinuiesc pe cei care au făcut astfel de afirmații, pentru că am avut un bust mult mai mic, dar acesta s-a dezvoltat pe măsură ce organismul meu s-a schimbat odată cu înaintarea în vârstă”.

Salma a insistat că îmbătrânirea nu este o problemă pentru ea, deoarece știe că orice femeie își poate atinge obiectivele indiferent de vârstă.

„Nu există dată de expirare pentru femei. Acest gând, această mentalitate trebuie să dispară. Pentru că poți da lovitura la orice vârstă. Poți să fii independentă la orice vârstă, poți visa la orice vârstă, poți fi romantică la vârstă. Cu toții avem dreptul să fim iubiți pentru ceea ce suntem, acolo unde suntem. Iar noi, femeile, nu suntem aici doar pentru a face copii sau pentru a sta mereu lângă un bărbat. Nu suntem aici doar pentru a da totul pe tavă, iar când copiii se fac mari și pleacă... să fii considerată trecută. Este o greșeală care se face de secole.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri