Tyler Perry Studios Grand Opening Gala
Divertisment

ATLANTA, GEORGIA - OCTOBER 05: Samuel L. Jackson attends Tyler Perry Studios grand opening gala at Tyler Perry Studios on October 05, 2019 in Atlanta, Georgia. (Photo by Paras Griffin/Getty Images for Tyler Perry Studios)

Samuel L. Jackson aniversează 40 de ani de căsnicie și are un mesaj emoționant pentru soția sa

Samuel L. Jackson este unul dintre cei mai iubiți actori din lume. Starul, care a jucat în peste 100 de filme de-a lungul carierei, este căsătorit de 40 de ani cu LaTanya, o femeie puternică și răbdătoare, care i-a fost alături în cele mai grele clipe.

Samuel L. Jackson a fost dependent de droguri. După ce a urmat tratament într-o clinică de dezintoxicare, și-a învins dependența.

LaTanya, actriță și producătoare de emisiuni sportive, i-a dăruit un copil, Zoe, în 1982, dar și toată susținerea de care a avut nevoie. 

În 18 august 2020, cei doi au împlinit 40 de ani de căsnicie, iar Samuel i-a transmis un mesaj emoționant.

„În urmă cu 50 de ani, am început să dansăm, a fost totul distracție și joacă. Acum 40 de ani, în această zi, totul a devenit real! Viața noastră împreună a început să curgă, câteodată am condus eu, câteodata ea. Într-un final, ne-am găsit ritmul în care nu există niciun lider, am devenit un tot. Încă suntem lipiti unul de altul, ne susținem, nu mai suntem atât de prezenți pe ringul de dans, dar deținem șă iubim spațiul notru. Aniversare fericită @ltjackson_ Te iubesc pentru că mă susții de 18.250 de zile. Îmi faci sufletul să cânte. Nu schimba piesa, nu am terminat  de dansat?????”

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În 2018, LaTanya a dezvăluit secretul căsniciei lor: „E nevoie să ai o inimă mare și pe Dumnezeu. Nu poți face asta fără Dumnezeu”, a declarat ea pentru Essence.

“Este vorba de angajamentul față de cealaltă persoană și de ce înseamnă ea pentru tine”, a spus la rândul lui Jackson.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri