Keira Knightley insarcinata
Divertisment

La 34 de ani, Keira Knightley se pregateste pentru a deveni din nou mama. Actrita si sotul sau, muzicianul James Righton, sunt casatoriti din 2013 si mai au impreuna o fetita, pe nume Edie.

Sarcina o prinde bine pe Keira Knightley. Cum a fost surprinsa viitoarea mamica de doi

La 34 de ani, Keira Knightley se pregateste sa devina mama pentru a doua oara. Actrita si sotul sau, muzicianul James Righton, sunt casatoriti din 2013 si mai au impreuna o fetita, pe nume Edie.

Desi la inceputul sarcinei, Keira a reusit sa isi ascunda burtica de gravida, acum aceasta nu rateaza nicio ocazie de a o pune in evidenta.

Vedeta a fost fotografiata in timpul unei iesiri cu sotul sau, iar perioada sarcinii pare sa ii priiasca din plin. Keira a optat pentru o tinuta lejera compusa dintr-o rochie alba cu buline, o pereche de sandale cu talpa joasa, in completarea careia a venit cu o geanta din panza.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

In 2015, actrita a dat nastere unei fetite. Deocamdata nu se cunoaste sexul bebelusului pe care il poarta in pantec.

Inainte de a deveni mama pentru prima data, invitata la emisiunea lui Ellen DeGeneres, Keira marturisea amuzata: „Daca va fi baiat, ma inspaimanta gandul ca atunci cand ii voi schimba scutecul va face pipi pe mine”.

Sursa foto: Hepta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri