.Victoria Bonya, la Festivalul de Film de la Cannes
Divertisment

Victoria Bonya, la Festivalul de Film de la Cannes / Profimedia Images

Scandal la Festivalul de Film de la Cannes, după ce i s-a permis accesul unui model care și-a arătat susținerea pentru Vladimir Putin

Festivalul de Film de la Cannes este, fără doar și poate, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, însă acum reprezentanții acestuia sunt în centrul unui scandal, întrucât i-au permis unui model care și-a arătat susținerea pentru Vladimir Putin să participe.

Victoria Bonya, un model în vârstă de 42 de ani, care de-a lungul timpului și-a arătat susținerea pentru Vladimir Putin, președintele rus care a ordonat invadarea Ucrainei, a participat la Festivalul de Film de la Cannes. Ea a făcut publice imagini în care apare pe covorul roșu, etalându-și mândră rochia de gală, deși organizatorii anunțaseră în prealabil că au restricționat accesul rușilor cu legături la Kremlin.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, apariție publică rară. Cum și-a arătat sprijinul față de invazia rusă

Într-un videoclip publicat de Variety a fost surprins exact momentul în care modelul, femeia de afaceri și influencerița își face apariția pe covorul roșu. Ea a purtat o rochie albastră, stil prințesă, pe care a completat-o cu un machiaj sofisticat și o coafură de tip coc.

Victoria Bonya, la Festivalul de Film de la Cannes
Victoria Bonya, la Festivalul de Film de la Cannes / Profimedia Images

Bonya, care trăiește la Monaco, a făcut de curând publică pe rețelele sociale o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie format dintr-o singură piesă, pe care este imprimat chipul lui Putin.

Victoria Bonya
Victoria Bonya și-a arătat susținerea pro Putin/ Profimedia Images

De asemenea, ea s-a numărat printre influencerii care s-au filmat distrugând poșete de lux după ce brandurile respective au anunțat că se retrag din Rusia, ca urmare a declanșării războiului din Ucraina.

Citește și: Dezvăluiri neașteptate despre presupusa iubită a lui Vladimir Putin. Motivul pentru care e implorată de prietene să plece la Moscova

La scurt timp după ce au apărut imagini cu Victoria la Festivalul de Film de la Cannes, numeroși internauți s-au arătat revoltați: ”Am invitat complicii regimului. Ipocrizie, nimic altceva.”, ”De ce nu a fost interzisă susținătoarea lui Vladimir Putin?”

Bonya este cunoscută în showbiz, a lucrat de-a lungul timpului ca prezentatoare TV și a participat la diferite emisiuni și ba chiar a jucat într-o piesă cu președintele ucrainean, Volodimir Zelenski.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri